PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acaba herkes ayni sorunu yasiyormu

emin35
10-21-2007, 11:48 AM
Slm arkadaslar kusura bakmayin ikide bir rahatsiz ediyorum ama ogrenmek istedigim bir konu var merak ediyorum bu sorunu sadece benmi yoksa herkez yasiyormu diye

Rapid her bir parti indirmek istedigimde beni 2,5 Dk bekletiyor sorun beklemekte degil o kadar bekledikten sonra 4 haneli kodu verme sayfasi acildiginda bazen kodu vermiyor bazen kodu versede siz kodu versenizde sizin parti indirmenize izin vermiyor tekrardan 2,5 dk beklemeye yoneltiyor :confused: acaba bu sorun sadece bendemi merak ediyorum

hayrettin
10-21-2007, 12:01 PM
ewet bendede o sorun oluyor

emin35
10-21-2007, 01:08 PM
eskiden IP yi degistirdikten sonra sorun olmuyordu simdi bu sekilde bir sey cikarttilar artik filim indirmek iskence halini aldi sansa kaldi saatlerimi harciyorum sadece 6 parti indirebilmek icin dun geceden beri ugrasiyorum ama bir turlu imkan vermiyor

kimse yanlis anlamasin Garez ve Yarali kalp burada sizin yapabileceginiz bir durum yok sizin yaptiklarini zaten yetiyor ama baska bir yol bulan olursa bizimle paylasirsa cok sevinirim iyi gunler

GAREZ
10-21-2007, 03:00 PM
Modemi kapatıp açınca hiç bir sorun olmaması gerekiyor. IP adresinizin değişip değişmediğini kontrol edin.

emin35
10-21-2007, 03:26 PM
konrol ettim her seferinde ayni sorunla karsilasiyorum zaten degismese bana bekleme zamani veriyor degisiyorki bekleme zamani vermeden direk 2,5 dk bekletiyor inan bir turlu partin birini indiremedim dun geceden beri deniyorum sikildim artik biraktim belki sonra yine denerim

GAREZ
10-21-2007, 03:41 PM
bende o tür bir problem olmuyor malesef. Başka pc lerdede denerseniz sevinirim.

keopasis
10-21-2007, 03:48 PM
evet ya bendede aynı sorun var 2.5 dakika bekletiyo benide

daidalos
10-21-2007, 05:15 PM
rapidsahre'ın yeni uygulaması heralde. bende de aynı sayaç çıkıyor.

emin35
10-21-2007, 06:39 PM
sayac sorun degil 2,5 dk gelip geciyor sorun 2,5 dk beklettikten sonra musade etse problem degil ama vermiyor 10 defa denedigim oldu sikildim saatler sonrada denedim yine yni sorun cikiyor burada kimseyi sucladigimizi yada yakindigimizi dusunmeyin lutfen sadece bir problem var ve bunu bir sekilde cozmeye calisiyorum yada cikar yol bulmayacalisiyorum
eger herhangi birimiz bir yl yontem bulursa buradan bizede soylesin bizde kullanalim :)

daidalos
10-21-2007, 06:54 PM
Hıımmm...:confused: Bende 2.5 dk sonra normal hersey yani ben fazladan her part için 2.5 dk bekliyorum sonra downloada devam...:rolleyes:

emin35
10-22-2007, 10:35 AM
ben senin kadar sansli degilim ben yurt disinda yasiyorum belki buraya ozgu bir sorundur bilmiyorum bu 2,5 dk geldikten sonra rapidden bir part indirmek resmen Engin denizde yildiz toplamak gibi birsey oldu . yapilabileek bir sey yok bekleyip gorecegiz yada denyerek bir yol bulacagim bilmiyorum zamana biraktim artik :(

yinede herhangi bir yol bulan olursa haber versin arkadaslar yada farkli bir yerden indirim gibi bir imkanda olursa oda olur

Garez arkadasim sana bir sorum olacakti bu konuda fikrin varmi merak ediyorum senin bu bize sunmus oldugun filimlerin partlarini filefactory.com adresindende upload edip bize ucretsiz olarak sunma imkanin varmi su rapid olayinabaska bir alternatifde getirsek ne dersin mumkunmu ? senin basina bir is daha acmak istemem istemiyorumda sadece bir yere bagli kalmak yerine elimizde alternatif seceneklerimizin olmasi iyi olur ne dersin

GAREZ
10-22-2007, 06:10 PM
Bunu yapmak için bütün filmleri tek tek indirmem lazımki buda imkansız :) Sonuçta çalışan kişileriz. Bu tür birşey zor. Filmlerin çoğu alıntı olduğu için rapidshare, yada diğer linkleri zaten ekliyoruz.

fgsbyz
10-22-2007, 08:18 PM
emin kardeşim bence sen hangi partı indirmek istiyosan dört haneli şifreyi girdikten sonra server değişikliği yap öle indir mesela 3#4 server'ını dene olmadıysa gene rapidshared hakkında benim bi konum var ben sabaha kadar indiriorum hiç bi sorun çıkmıo hemde elimi sürmeden bence konuyu incelersen işine yarıcak
http://www.filmindir.net/showthread.php/rapidshared-kesin-cozuldu-arkadaslar-mutlaka-bakin-2219.html linki dikkatlice oku ;)

surgun75
12-01-2007, 07:44 PM
arkadaşlar 2,5 dakika işi son bir aydır var önceden direk indirme kodunu veriyordu ve filmi indiriyorduk ama şimdi 2,5 dk. bekletiyor, sonra kod veriyor. sanırım bu herkeste olan birşey.

fgsbyz
12-01-2007, 09:07 PM
arkadaşlar 2.5 dkka beklemeniz normal onda bi problem yok ama bekledikten sonra arasıra dört haneli şifreyide vermeyebiliyo bu çok sık rastlanan bi durum değil ama modem aç kapa yaptıktan sonra normal 2.5 dkka bekleyince indirme yapabilmeniz gerekmekte bende hiç bi problem yok ama sölenilen şeyler genelde olağan şeyler ;)

ice_cold
12-03-2007, 12:58 AM
Bende de oluyor... :(