Orijinalini görmek için tıklayınız : bozuk partlar
Egegüneşi
10-06-2007, 03:08 PM
indirdiğim filmin altıncı partı bozuk ne yapmam lazım?
GAREZ
10-06-2007, 03:14 PM
6. partı tekrar indirin. Yine hata verirse diğer partların boyutlarını kontrol ederek , Boyutu küçük olan partları tekrar indirin.
meeleekk
02-18-2008, 05:41 PM
kimse yardımcı olmuyor....DADIM AŞIK part1 hata veriyor....YARDIM EDİN BANA.....
dreamer_x_x
02-19-2008, 07:35 PM
kimse yardımcı olmuyor....DADIM AŞIK part1 hata veriyor....YARDIM EDİN BANA.....
o partı tekrar indirmek zorundasın ;)
meeleekk
02-20-2008, 10:41 AM
indiriyimde hata veriyo arkadaşım.....
dreamer_x_x
02-22-2008, 10:48 AM
indiriyimde hata veriyo arkadaşım.....
herhangi bir indirme yöneticisi kullanıyorsan onu kapat.tekrar indir ;). o film in konusundaki yorumlara bak bakalım bir sorun varsa linkte sorun vardr yoksa sende vardır bir sorun ;). arşivleri başka bir pc de çıkartmayı dene . yada aşağıdaki kod ile bozuk arşivi çıkabilirsin dene bakalım
bilgisayarım-yereldisk c-Program Files-WinRAR dizinine gir orada rar.exe dosyası var onu kopyala sonra c diskine yeni klasör oluştur adını a yap sonra o a klasörünün içine bu rar.exe yi yapıştır. sonra o a klasörünün içine o arşivleri kopyala. ( dosyaların asıllarını taşıma sadece bi kopyasını at ) . sonra başlat-çalıştır-cmd yaz sonra karşına ms-dos gelecek oradan c diskine ulaş yani gelen pencereye cd.. yaz enter e bas sonra gine cd.. yaz enter e bas sonra orada sadece c:\> kalacak sonra cd a yaz enter e bas orada c:\a> kalacak yani a klasörünün içine girmiş olacaksın oraya alttakileri yaz
rar e -kb *.rar (CRC hatasi versede dosyalari harddiske yaziyor).
o dizine dosyaların çıktığını göreceksin ;)
bunlarda olmazsa
Winrarin yeni versiyonunu yükleyip yeniden deneyerek.
umarım sorunun çözülür
meeleekk
02-22-2008, 06:09 PM
Teşekkürler..Ama sorun bende değilmiş....
Linkler yenilendi....
dreamer_x_x
02-22-2008, 08:18 PM
Teşekkürler..Ama sorun bende değilmiş....
Linkler yenilendi....
rica ederim ;). sevindim senin adına iyi seyirler ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.