PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : codec sorunumu var format sorunumu hepsini açar bi program

fgsbyz
09-20-2007, 12:41 PM
VLC PLAYER CODEC SORUNU TANIMAZ :eek: K-LİTE DEN DAHA ÜSTÜN DAHA FAZLA FORMAT DESTEKLİYEN BİR FİLM PROGRAMI

http://www.yenidownload.com/program.asp?id=9784

indirin keyfle filmlerinizi seyredin....;)

bi teşekkürü çok görmeyin.......

fgsbyz
09-22-2007, 02:08 PM
mutlaka deneyin winrar içindeki dosyayıda okur yani filmin kalitesini baştan görürsünüz indirip indirmemek size kalır denemekte fayda var :)

GAREZ
09-22-2007, 02:40 PM
Daha öncede verilmişti yinede teşekkürler;)

KliniK
09-23-2007, 07:39 PM
evet dostum dosya daha önce verilmişti.
ancak sana bişey söylemek istiyorum. vlc sadece bir oynatıcı içinde codec adına hiçbirşey yok. varsa en çok kullanılan codecler vardır. dediğin her dosyayı açması olsa olsa kendi serverlarından gerekli codecleri teker teker çekmesinden ileri geliyordur. amacım seni bozmak değil. sadece insanların yanlış bilgilendirilmemesi...

he bunların dışındı gayet güzel bi program. benim sıralamamda bs playerdan sonra bu geliyor. :D

paylaşımın için eline sağlık....

fgsbyz
09-25-2007, 02:00 PM
bs player bende kullandım bilgisayarımda 100 den fazla film var ancak bikaçı codec hatası veriyor.. bs player açmıyor ama vlc banamısın demiyor... ben sadece kullandığım gördüüm bilgileri yazarım... insanları yanlış yönlendirmek istemem

daha önce verildiğini görmedim gerekiyorsa bölümü kaldırın...

KliniK
09-25-2007, 11:32 PM
daha önce verildi demek konun kaldırılacağı anlamına gelmez dostum yanlış anladın galiba. ama sana zahmet konuları açarken biraz daha dikkat et anlamına gelir ;)

bu arada evet bsnin açamadığı filmleri vlc açıyor. ama vlc sadece bi oynatıcı içinde codec yok. ben sadece onu söylemek istemiştim...