Orijinalini görmek için tıklayınız : dvd ingilizce filme alt yazı indirdim ama nerodan dvd ye yüklüyom alt yazı çıkmıyor
alpselcuk
11-03-2007, 01:18 PM
yardım ederseniz sevinirim
mail adresim burge21@hotmail.com
twofun
11-03-2007, 01:47 PM
önce altyazıyı filme gömmen lazım
program:
http://www.filmindir.net/showthread.php/alt-yazi-ekleme-1444.html
kolay gelsin
daidalos
11-03-2007, 02:15 PM
dvd film derken netten indirdiğin dvdrip'den mi bassediyorsun.
yarali_kalp
11-03-2007, 02:32 PM
yardım ederseniz sevinirim
mail adresim burge21@hotmail.com
arkadasım bence daha acıklayıcı bilgiler vermelisin kestirip atmışın film DVD mi yoksa DVDrip. 2. s ifilmi nerde izliceksin dvd playerdemi izlicen dvd playerin divx oynatıcı destekliyormu
önce altyazıyı filme gömmen lazım
program:
http://www.filmindir.net/showthread.php/alt-yazi-ekleme-1444.html
kolay gelsin
eger filme alt yazıyı gömerse filmin boyutunu en az 150 mb gibi bi degerde büyütmüş olacaktır...
alpselcuk
11-03-2007, 03:17 PM
dvd de izlemek istiyorum,dvd çalarım üzerinde divx yazıyor. ama DVDrip mi nedir başkada bilmiyorum bununla ilgili birşey inanın arkadaşlar.
daidalos
11-03-2007, 03:47 PM
sen simdi bu filmi netten mi indirdin birde, filmin büyüklüğü ne kadar yani kaç MB bu senin film
yarali_kalp
11-03-2007, 03:55 PM
dvd de izlemek istiyorum,dvd çalarım üzerinde divx yazıyor. ama DVDrip mi nedir başkada bilmiyorum bununla ilgili birşey inanın arkadaşlar.
sen simdi bu filmi netten mi indirdin birde, filmin büyüklüğü ne kadar yani kaç MB bu senin film
ben bu konuda daha fazla yardımcı olamıcam anlayan bi arkadas yardım etsin ben bişi anlamadım dogrusu
neyse elbette cıakr koca sitede biri yada birileri...
benden bu kadar...
daidalos
11-03-2007, 04:03 PM
Bi iki bilgi versin diye uğrastım film ile ilgili ama olmadı yapacak bir sey yok dediğin gibi...
yine de aklımdan geceni söyleyeyim de tutarsa ne ala; sorunun altyazı ile filmin isimlerinin aynı olmaması olabilir arkadaşım...
alpselcuk
11-04-2007, 12:56 AM
aslında ben örnegin 1,5 gb lık veya 1 gb lık filmi nero ile bilgisayardan cd ye kayd etmek istiyom ama film orjinali ingilizce,ama ben sonradan alt yazı indirdim.işte o alt yazıyıda kayd edicegim cd ye atmak istiyorumki,dvd dede izliyim alt yazılı olarak,ama ben indirdigim filmi sadece neroya alt yazısız olarak yükliyebiliyom,ben soruyorumki nasıl altyazı ile beraber bilgisayardaki kayıtlı filmi cdyede altyazılı olarak yüklerim diye
daidalos
11-04-2007, 10:51 PM
yardım bölümünde bununla ilgili acılmıs konular var.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.