Orijinalini görmek için tıklayınız : rapid share problemi !!!
byxdiablo
02-14-2008, 01:01 PM
öncelikle süper bir site olduğunu söylemeliyim kotalı adsl mi kotasıza çeviricem sizin yüzünüzden.)
sorum şu rapidsharede dosya indirirken herhangi sebepden yarım kalan dosyayı tekrar başdan değilde kaldığı yerden yüklemeyi nasıl yapabiliriz konu açılmışsa görmedim! teşşekürler.
dreamer_x_x
02-15-2008, 01:42 PM
mozilla ile indir onun indirme yöneticisi var o belki işini görebilir
darel
02-15-2008, 01:44 PM
mozilla ile indir onun indirme yöneticisi var o belki işini görebilir
Bildiğim kadarı ile o rapidin sitesinde işe yaramıyor.
O dediğiniz olay anca download programları ile yapılabiliyor. Ancak rapid de sadece üyelikli kullanıcılarına bu programlarını kullanma izini veriyor...
dreamer_x_x
02-15-2008, 01:46 PM
Bildiğim kadarı ile o rapidin sitesinde işe yaramıyor.
O dediğiniz olay anca download programları ile yapılabiliyor. Ancak rapid de sadece üyelikli kullanıcılarına bu programlarını kullanma izini veriyor...
internetten inen programlar temporary internet files dosyasına saklanır tekrar indirmek istediğinde var olan dosya olduğu için kaldığı yerden devam eder diye tahmin ediyorum . ama emin değilim ;)
byxdiablo
02-15-2008, 02:06 PM
adını bilmiyorum ama öyle program olduğunu duymuşdum bulursamda paylaşıcam burda sizlerle genede ilginize teşekkürler.
m-dag
03-15-2008, 01:21 PM
orbit var indirme yöneticisi fakat dedikleri gibi rapid de üye deilsen işe yaramıo
o dediğini ie de yapman zaten imkansız ben int tarayıcısı olarak operayı kullanıyorum indirme yöneticisinde indirmeyi durdurup pc yi kapatıp açtıktan sonra dahi devam edebiliorsun fakat rapid teki dosyaya pause dediğinde tekrar devam ettiremiyorsun
crazymovie
03-16-2008, 06:00 PM
ya cok acil yardım edermisiniz rapidden bişe indirym.indirme tamamlandıktan sonra 2 yada 3 saat bekliyorum ama indirmiyoo günde 1 part indirmeye izin veriyoo yardımcı olurmusunuzz bilgisayarı kapatıp acıyom modemi resetliyorm işe yaramıoo
GAREZ
03-26-2008, 12:22 PM
ya cok acil yardım edermisiniz rapidden bişe indirym.indirme tamamlandıktan sonra 2 yada 3 saat bekliyorum ama indirmiyoo günde 1 part indirmeye izin veriyoo yardımcı olurmusunuzz bilgisayarı kapatıp acıyom modemi resetliyorm işe yaramıoo
Modeminizi kapatıp açtıktan sonra fayda etmiyorsa sabit ip kullanıyor olabilirsiniz.
Ya da modeminizden kaynaklı birşeydir.
dracantra
07-20-2008, 07:57 PM
öncelikle süper bir site olduğunu söylemeliyim kotalı adsl mi kotasıza çeviricem sizin yüzünüzden.)
sorum şu rapidsharede dosya indirirken herhangi sebepden yarım kalan dosyayı tekrar başdan değilde kaldığı yerden yüklemeyi nasıl yapabiliriz konu açılmışsa görmedim! teşşekürler.
Premium Üye olursaniz dediginiz mevcut.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.