Orijinalini görmek için tıklayınız : Rapid Sorunu Lütfen Bakın
storm06
10-11-2007, 04:50 AM
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 3 aydır film indiriyorum ve sorun yaşamadım kesinlikle rapidde fakat swiç-hub la 2 kişiye daha dağıtınca internetimi rapid 100 mb lık bir dosyayı indirirken ya donuyor yada yarım indiriyor.Partlar arasında ıp mi değiştiriyorum reset atarak ve kablomu bile değiştirdim ama sorun devam ediyor.Allah rızası için yardım edin arkadaşlar lütfen ya.
GAREZ
10-11-2007, 05:44 PM
HUB'da yada Modeminizde bir problem vardır. Birde onları deneyin ;)
storm06
10-12-2007, 03:14 PM
Ama bazen yarım bıraktığı dosyayı başka bir zaman indirebiliyor,tamamen keyfine göre davranıyor yani.Download manager i indirdim yarım kalan dosyaya devam edebilmek için ama ondada yarım kalan dosyaya devam et dediğimde dosya bulunamıyor diyor rapidshare den indirmek istediğim dosyalara.
GAREZ
10-12-2007, 05:54 PM
Eğer rapid share'de premium üyeliğiniz yoksa, Flashget vb. programlarla indirme zaten yapamazsınız. Explorer yada mozilla'nın kendi indiricileri ile indirmeniz gerekiyor.
storm06
10-12-2007, 09:56 PM
explorer kullanıyorum zaten programsız indiriyordum ben bu zamana kadar anlamadığım şu şimdi ağımda bulunan abimin pc den indirdim aynı dosyayı benim pc demi acaba sorun var bununla ilgili bir internet ayarı filan oluyormu kendi pc mizide
GAREZ
10-12-2007, 10:50 PM
Valla o kadarını bilemiyeceğim:) En kolay yol format atın;)
fgsbyz
10-12-2007, 11:27 PM
arkadaşım rapid yarı bıraktığı dosyayı dewam ettirmez. ben yıllardır rapid kullanıyorum ama hiç öle bişi yaşamadım ama premium üyeliğin varsa onu bilmem. hub bağlantısı yaptığın için dolayısıyle kaç kişyle bağlantı kurduysan internet hızında okadar düşer. heleki onlarda rapidten bişi indiriosa bağlantı bazen kasar bazen bağlantı kuramassın. format atmadan önce hub bağlantılarını çıkar bi daha dene rapidten indirirken bi sorun varmı varsa format at yoksa....
http://www.filmindir.net/showthread.php/rapidshared-kesin-cozuldu-arkadaslar-mutlaka-bakin-2219.html dikkatle incele bu program işe yarar ;)
storm06
10-13-2007, 02:06 AM
arkadaşlar yardımlarınız için tşk ederim,bu akşam tekrar sorun çıkarmıştı bende benim hub a bağlı olan 3 kişiye indirttim bi partı ondada sorun olmadı abimde olduğu gibi,sonra ben tekrar denedim ve şimdilik bendede sorun çözülmüşe benziyor sorunsuz iniyor yani.Formatı atmıştım zaten yani ondan değil bilgi vermek için bunuda söyleyim dedim.İnşallah bundan sonra bir sorun çıkarmaz.Herşey için tşkler saolun.Yalnız yukardaki linkte anlatılan olay süper bişeye benziyor fakat çok karışık gibi inşallah kurmayı becerebilirim.
KliniK
10-13-2007, 01:37 PM
sorun halledildiğine göre :)
konu kapatılmıştır...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.