PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RAPIDSHARED kesin cozuldu arkadaslar mutlaka bakın

Sayfa : [1] 2

fgsbyz
09-20-2007, 02:57 AM
SABİT IP SAHİBİ OLANLAR BOŞUNA UĞRAŞMASIN STATİK IP OLAN HERKEZ BU PROGRAMLARI KOMBİNASYON ŞEKLİNDE KULLANARAK RAPİDSHARED'A ÇÖZÜM BULUR.

:eek:rapidshare artık otomatik olarak bikaç program sayesinde çözüldü arkadaşlar artık rapid sorunumuz yok heleki sınırsız kullanıcılar yaşadı hızlar artırılmışken rapidshare ın keyfini çıkartın konuya gelince

VIDEOLU KANIT: http://www.speedyshare.com/541959252.html

indir:
www.speedyshare.com/891644519.html (Jitbit macro recorder)

indir:
http://rapidshare.com/files/97026991/USDownloader.rar (Usdownloader)

indir:
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/84041770/Win32OpenSSL-v0.9.6m.rar
(Usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları(Openssl))

Açıklama : Dosyanın içinden çıkan yükleme dosyasını açın ve yükleme yerini C:\WINDOWS\system32 seçin ve yükleyin.

indir:
http://rapidshare.com/files/4726523/NET_Framework_2.0.rar (Net Framework 2.0 (Usdownloader netframework olmadan çalışmaz)

password:theynd.com

Not: İlk Önce Bütün Programları Yükleyin Vede Crackleyin Yoksa Otomatik İndiremezsiniz…

Uygulaması Gereken Ayarlar:

-Net Framework 2.0 Kurun (Usdownloader netframework olmadan çalışmaz)…

-Usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları (Openssl)…

Kurulumu: dosyasını C:\WINDOWS\system32 nin içine kopyalayın yoksa program download yapamıyor…

-Jitbit Macro Recorder

Programı Yükleyin Ve Crack Yapın Crack Yapmak İçinde Crack Klasöründeki 2 Dosyayı Kopyala Programı Yüklediğiniz Yere Yapışıtırın Sonra Soruya Evet Deyin….

(Bu Program Ne İşe Yarıyor Derseniz)???

-(Modem Resetleyicisi)

Açıklama :Jitbit macro recorder programını açın settings menüsüne tıklayın

-Record mouse clicks only(recommend to record fast resource –unintensive scripts yazan yeri seçin ok deyin.

-Record a bastığınız an program mouse ve klavye ile yaptığınız her işlemi kaydeder
İlk işiniz masaüstünü göster e basmak olsun sonra explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyosanız onları yapın modem resetlenir ve bu sayfayı kapatabilirsiniz die bi uyarı çıkar sayfayı kapatın ve klavyeden scroll lock tuşuna basın bu tuşa bastığınız an kayıt duracaktır şimdi programda file menüden save as deyin ve kaydedeceğimiz dosyaya modem adını verin sonra compile to exe deyin ve yine dosya adına modem diyerek aynı yere kaydedin böylece modem.exe dosyasını oluşturduk bu exeye tıklarsanız program sizin yaptıklarınızı taklit edip modemi kendisi resetler böylece IP değişir statik IP kullananlar için üzgünüm hiç uğraşmasınlar programa tıklayarak exe yi deneyin yaptığınız işlemler arasında biraz zaman bırakın ki sistem kasıldığında sağlıklı çalışsın modeminiz resetleniyosa herşey doğru demektir…

http://img149.imageshack.us/img149/7963/jtbtfgsbyzif1.png
USDownloader

USDownloader klasörünü C sürücüsüne açın C:\USDownloader şeklinde olacak
programı çalıştırın ayarları ben sizin yerinize yaptım sizin yapacağınız linki indirdikten sonra USDownloader in hazırladığımız exe yi çalıştırmasını sağlamak Bunun için aşağıda anlatacaklarımı yapın…
http://img149.imageshack.us/img149/2378/modemresetlemezamanlaycpf1.png

http://img149.imageshack.us/img149/1346/fgsbyzcj7.png
Seçenekler menüsüne girin Zamanlayıcıya gelin sağ tarafta 3 simge var yeşil + simgesine tıklayın bi pencere açılacak ayarlar aşağıdaki şekilde olacak
Ne zaman=Hergün
Olay=Dosya indirildikten sonra
Hareket =dosyayı yürüt olarak ayarlayın
Dosya ismi= Dosya ismi kısmında en sağdaki gözat simgesine tıklayın ve oluşturduğumuz exe dosyasını gösterin
Çalıştır=En büyük ve sonucu bekle yi işaretleyin

Tamam deyip ayarlardan çıkın
Artık ekle menüsünden istediğiniz kadar rapid linki ekleyebilirsiniz hepsi teker teker inecektir

indireceğiniz partlar çoksa rapid linllerini kontrol edin

http://rapidshare.com/en/checkfiles.html

linkleri beyaz kısma yazıp check urls e basın linklerin durumunu görün

değişen kodları otomatik olarak indirme

USDownloader içindeki CapUpdateRS.bat dosyasına tıklarsanız Cap update penceresi açılır

download başlar ve kodlar güncellenir

Not:Rapidden Hızlı Download Yapmak İstiyosan Bu Serverı Seçin Çok Hızlı…

5.Numaralı Rakamlı Level(3)#4 Seçin ve ok deyin deneyin mutlaka sonuç alacaksınız...

Not:Geceliğin Linkleri Hazırlayın Sabah Bi Kalkmışsınız ki Bütün Linkler İnmiş Tam Bir otomatik kurulum...

arkadaşlar sorularınızı bekliorum ben kendim kullanıorum şuanda bu yazdığım işlemleri herkez denesin... bu arada yapamayan olursa olmuyo yalan haber diyerek karalamasın çünkü kendim kullanıyorum yapamayana anlatırım... GÜNCELLEMEYİ UNUTMAYIN RAPİD BUGÜN ŞİFRELEMESİNİ DEĞİŞTİRDİ AMA SORUN DEĞİL GÜNCELLEYİP YOLUNUZA DEVAM EDİN BEN ÖLE YAPTIM :D

Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.....;)

gypso
09-21-2007, 03:40 AM
Eline sağlık arkadaşım, güzel bişeye benziyor. Ssormak istediğim iki şey var.
1- bu modemi mi resetliyor, yoksa yeni bir ip numarasımı alıyor ?
2- daha önce de buna benzer uygulamalar yaptım, hatta aynı anda bütün partileri de indirmeyi başardım, fakat indirdiğim rar ları hep bozuk verdi :)). indirdiğin rar lar sağlam iniyormu ??
anlatmak istediğim modemi resetlemekten daha iyisi yok bence.

fgsbyz
09-21-2007, 12:38 PM
bu programlar sen hiç elini sürmeden organize olarak çalışır ve rapidshared dan dosya almanı sağlar ben yatmadan önce çalıştırıyorum sabaha kadar 3-4 gb yiyorum... modemi kendi kendine resetliyor ıp numaran değişiyor ondan sonrada rapidshared ın içinde bulunan indirmeden önceki 4 haneli numarayı kendisi giriyor ve onaylıyor yani sen elini sürmüyorsun o hallediyor denemende tavsiye var....

nuribabags
09-21-2007, 09:53 PM
dosyaları hemen çekip deneyecem yazdıkların çok mantıklı geldi :) eğer böyle bişey bulamasaydım premium alacaktım çok saol:)

nuribabags
09-21-2007, 10:21 PM
abi bu arada linkler kırılmış yenilersen sevinirim

nuribabags
09-21-2007, 10:41 PM
kardeş linkler kırık bi düzeltirsen sevinirim!

KliniK
09-21-2007, 11:27 PM
dostum denemedim ön yargılı davranmış olmıyım ama olucağını sanmıyorum... zaten modemi kapatıp açmak zorda bişi değil :D

ama yinede emek verip uğraşmışsın eline sağlık....

fgsbyz
09-21-2007, 11:47 PM
linki yeniledim bir daha deneyin.. önyargıya kapılmaın şuanda ben kullanıyorum yapamadığınız yeri sorun yardımcı olacağım;)

KliniK
09-21-2007, 11:50 PM
dostum sakın yanlış anlama emeğine saygım var uğraşmışsın bulmuşsun hatta linklerlede uğraşıosun... eline sağlık tekrar....

fgsbyz
09-21-2007, 11:53 PM
saol KliniK

KliniK
09-21-2007, 11:57 PM
rica ederim vede paylaşımlarının devamını dilerim...

reggae
09-22-2007, 01:15 AM
dostum eline sağlık inş işe yarar

fgsbyz
09-22-2007, 04:41 AM
yarıyor ben kullanıyorum :d

XareoN
09-22-2007, 06:14 AM
Kardeş eline sağlık walla sonunda bultuk caresini sana ne kadar tşk etsem az sanki bana rapid premium verdin. Akşam yatmadan önce hazırlıyorum Partleri Ben yatıyom pc herşeyi kendi hallediyo. Sabah kalktığımda pc kapanmış ve herşey yolunda bütün partler inmiş durumda oluyo yani Program işi bitince pcyide kapatıyo Süper bişey yanlış iyişallah rapid bir care bulmaz bu yöteme.. Bide rapid kodlama yöntemini değiştirdiğinde ne yapmamız gerekiyor o takıldı aklıma yardımcıı olursan sevinirim.

erbilsancaktar
09-22-2007, 06:45 AM
ben neden bişi göremiyorum arkdaşlar lütfen yardımcı olun. herhangi bi anlatım göremiyorum. sadece yorunmlarınız var. üyeyim ama bişi göremeiyorum repid ile ilgili gözüm hakkında.

erbilsancaktar
09-22-2007, 06:50 AM
şimdi gördüm programları indirmeyi denedim ama flash get indirilenle rlistesine alıyor ve bekliyor. indirmiyor. 3. program fine not found yazıyor. tekrar bi gözden geçirirsen çok seviniri. emeğine sağlık

erbilsancaktar
09-22-2007, 07:25 AM
bazı linkler kırık. ilk 2 tanesi çalışyo onlardarı indiremiyorum. flash get listeye alıyo ama bekliyo :( yardımcı olursanız sevinirim bıktım artık modem resetlemekten. uyumak istiyorum :D

nuribabags
09-22-2007, 10:42 AM
programları indirdim ve modem resi exe haline gitrdim ama şunu anlayamadım abbyy ile ilgili hiçbişey yapmadık o ne işe yarayacak ve uyumlu çalışmasını nasıl sağlayacağız? biraz daha detaylı yazarsan sevinirim

fgsbyz
09-22-2007, 12:17 PM
arkadaşlar öncelikle teşekkür eden herkeze bende teşekkür ederim.... konudaki linkleri sağlamladım tekrar deneyin..... abbyy ile ilgili bişey yapılmıyor abbyy programına herhangi müdalede bulunmayın o kendisi yapıyor rapidshared şifre kodlamasını değiştirse dahil abbyy aynı şifreyi önce kopyalıycak sonra yapıştırca;) siz bu işleri ona bırakın....

nuribabags
09-22-2007, 04:50 PM
ve sonunda yaptım... gerçekten işe yarıyor şiddetle tavsiye ediyorum:) sadece bi tek sorun var oda USDownloaderla ilgili; program download etmeden önce galiba kafasına göre bi server seçiyor çünkü part1 60Kb ile indi part2 10Kb ile.. bunu da aşarlarsa ortada hiç sorun kalmaz:) yinede emeği geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum süper bi iş çıkartmış helal olsun

fgsbyz
09-22-2007, 04:59 PM
ve sonunda yaptım... gerçekten işe yarıyor şiddetle tavsiye ediyorum:) sadece bi tek sorun var oda USDownloaderla ilgili; program download etmeden önce galiba kafasına göre bi server seçiyor çünkü part1 60Kb ile indi part2 10Kb ile.. bunu da aşarlarsa ortada hiç sorun kalmaz:) yinede emeği geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum süper bi iş çıkartmış helal olsun

sen sabit bi server istiosan seçeneklere gir ordan etkinliklere gir sonra rapidshared uzantılarının hepsine tek tek tıkla ve sağ alt köşede yeşil yuvarlak bi simge var ordan seç hangi serverı istiosan hep onda indirir ok kolay gelsin:)

XareoN
09-22-2007, 06:02 PM
kardeş bak ben sana bu rapid kodlamasından bassetmiştim korkyuğum başıma geldi.
Rapid şu anda codeları değiştirdi. Dediğine göre C:\USDownloader\CapUpdateRS.bat
calıştırın code güncellenir demişsin calıştırıyorum fakat update yapmıyor. Bu konuda aydınlatırsan bizi sevinecem. Veya bu code güncellemesinin daha saglam bir yolunu bulsakda USDownloader programına kendimiz eklesek bi baksan kardeş sana zahmet Çünkü şu anda bu yöntem tamamen işe yaramaz hale geliyo. Code güncelleyemediğim için...

bellini
09-22-2007, 06:39 PM
aylık 14 tl verin kurtulun bu işten. sitrese girmeyin .

fgsbyz
09-22-2007, 07:47 PM
kardeş bak ben sana bu rapid kodlamasından bassetmiştim korkyuğum başıma geldi.
Rapid şu anda codeları değiştirdi. Dediğine göre C:\USDownloader\CapUpdateRS.bat
calıştırın code güncellenir demişsin calıştırıyorum fakat update yapmıyor. Bu konuda aydınlatırsan bizi sevinecem. Veya bu code güncellemesinin daha saglam bir yolunu bulsakda USDownloader programına kendimiz eklesek bi baksan kardeş sana zahmet Çünkü şu anda bu yöntem tamamen işe yaramaz hale geliyo. Code güncelleyemediğim için...

kuşkulanma kardeşim ben update yapabiliyorum sende yap şuanda rapidin yenilenen linklerine karşı koyulabiliyor ben hala kullanıyorum ;)

nuribabags
09-22-2007, 08:00 PM
aylık 14 tl verin kurtulun bu işten. sitrese girmeyin .

abi sen ver o zaman bnce verdiğinede değmez onu söyleyim 14 ytl vereceğine git filmi al mis gibi beklemezsince hem

fgsbyz
09-22-2007, 09:23 PM
valla benim bi sorunum yok her defasında 14 ytl ödemede yapamam bedava premium varken :D program canavar gibi kimse korkmasın....

GAREZ
09-22-2007, 09:32 PM
Peki birşey merak ettim :) Arka arkaya indirme yapılabiliyormu yoksa sadece tek tek mi indirilebilyior. Ben denemedim açıkcası daha:D

fgsbyz
09-22-2007, 09:40 PM
birini indiriyor sen ellemiyorsun öbürüne geçiyor çifter çifter indirmiyor..

XareoN
09-23-2007, 01:55 AM
Kardeşim walla denedim 1 kere update etti ve düzeldi. Sonra gene aynı sorun rapin code değiştirdi şu an gene update edemiyom yani code güncellenmiyor. Bu da demekki bu yötem pek sağlıklı değil Çünkü ben akşam 10 part bıraktıgımda diyelimki indirmeye başladı 6. partde gene bu code sorunu cıktı hiç bi işe yaramıyacak Boşa zaman kaybı Ama yinede çok saolasın emek vermişsin o yeter. Code update tam olarak calışsa süper bir yöntem fakat sağlıklı calışmıyo güncelleme yapmıyor.

fgsbyz
09-23-2007, 01:59 AM
Kardeşim walla denedim 1 kere update etti ve düzeldi. Sonra gene aynı sorun rapin code değiştirdi şu an gene update edemiyom yani code güncellenmiyor. Bu da demekki bu yötem pek sağlıklı değil Çünkü ben akşam 10 part bıraktıgımda diyelimki indirmeye başladı 6. partde gene bu code sorunu cıktı hiç bi işe yaramıyacak Boşa zaman kaybı Ama yinede çok saolasın emek vermişsin o yeter. Code update tam olarak calışsa süper bir yöntem fakat sağlıklı calışmıyo güncelleme yapmıyor.

yaw ben aylardır kullanıyorum ilk defa bukadar çok kod aynı günde değişti bence bugün bekle yarın bidaha deneriz benimde temin indiriodu şimdi kod tekrar deişti bukadar sık olmazzdı neyse ben gene bilgilendiririm seni

nuribabags
09-23-2007, 02:50 AM
evt şuan kod değişmiş ve bnmde downloadlarım durmuş elden bişey gelmez mebur bekleyecez :(

fgsbyz
09-23-2007, 04:52 AM
hemen update et ve linler dewam etsin ben şuanda kullanıyorum.... şu 2 günde ne olduysa oldu ben aylardır kullanıyordum ve hiç bir problem çıkmıyordu şimdilik böyle idare etçez sık sık güncellemeyi yapın sorun ortadan kalkıcaktır.... şuanda kullanıyorum...

XareoN
09-23-2007, 06:00 AM
Tamam kardeşim olayı tam olarak şimdi çözdüm. Bu Programda Daha yeni olduğum için bazı şeyleri tam kavrayamamıştım Fakat olayı tamamen anladım. benim şanssızlığım heralde dediğin gibi 4 saat arayla 2 kere kod değişikliğine gitti rapid şu an saat 05:00 ve codlamayı çözen rus,alman herneyse arkadaşlar yeni update koymuşlar ve CapUpdateRS bastığımda update etti. şimdi tekrar takır takır indiriyorum. Demekki arkadaşlar eğer code hatası verirse program ve CapUpdateRS update etmiyorsa mecburen 2-3-4 saat aralıklarla CapUpdateRS den update edin. mutlaka edecektir ama 1 saat sonra ama 5 saat sonra Orası bu programı yapan rus adamlara kalmış. ve sonra takır takır indirin. FGSBYZ kardeşim sanada çok teşekkürler bana yardımcı olduğun için.

fgsbyz
09-23-2007, 01:08 PM
önemli deil madem bu konuyu açtık insanlara yardım edicez tabiiki ben dün geceden bıraktım kod değişikliği olmamış 2.5 gb indirmiş

nuribabags
09-23-2007, 01:31 PM
evt kod olayı anlaşıldı galiba kod değişince direk updateRSyi çalıştrmak gerekiyo sonra 1-2 saat içerisinde ekliyolar zaten yeni kodları ama bi sorunum daha var modeme RESET ATMAMA RAĞMEN bazen downloada devam etmiyor ''wait 155 minutes hatası'' gibi şeyler diyor. bu olay sürekli olmuyor ama arada bi oluncada çok can sıkıyor bi açıklaması var mı? şimdiden teşekkürler

fgsbyz
09-23-2007, 01:42 PM
bazen ıp ler çakışıyor mesela ben ıp mi deiştirince benim ıp numaramı sana veriolar gibi... bunu engellemenin en iyi yolu seçenekler zamanlayıcı görev meüsüne gir oraya eğer bağlantı alınamassa seçeneğini işaretle.. bağlantı alınamadığı sürece modemini resetlicektir ;)

XareoN
09-23-2007, 06:16 PM
Arkadaşım tam senin sorununa göre bir yöntem vericem şimdi. Bende yeni buldum süper. Aslında herkezin bu yönteme geçmesi lazım. Şimdi bizim hani Settingden Zamanlayıcıya giripde modemi resetlemesi için yaptıımız ayar varya onu silin.
Bu ayarları girin :

Ne zaman : Hergün

Görev : Eğer eklenti hata döndürürse

Hata : wait (saati silip wait yazın )

Eylem : Dosyayı yürüt

Dosya Adı : Modemi resetlemek için oluşturduğumuz exe dosyasını ve yolunu göster.

Çalıştır : En yüksek seç ve tamamlama için bekle seçeneğini işaretle ve uygula tamam tuşuna bas ve çık.

Ewet arkadaşlar bu ayarları girdiğiniz taktirde modeme res atma sonucu karşılaşılan ip benzerliği ortadan kalkıyo çünkü bu yöntemdeki mantık dosya indirmesi bittikten sonra devreye girmesi değil Rapidin aynı ip diyipte örnegin :wait 155 minutes hatasını vermesiyle devreye giriyo. Yani gece siz programı indirmeye bıraktığınızda modeminizin kendine res atıpda Rapidde daha önce kullanılmış ıp alırsa bu yöntem modeme tekrar res atırıyo. Serbet bir ip bulana kadar devam ediyo.

nuribabags
09-23-2007, 08:02 PM
çok saol kardeş :)

XareoN
09-23-2007, 10:13 PM
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

*Sambaci*
09-23-2007, 10:25 PM
deneyelim bakalım :)

nuribabags
09-23-2007, 11:09 PM
deneyelim bakalım :)

sana garanti ederim çok ii çalışan bi yöntem :) dene ve gör

fgsbyz
09-23-2007, 11:35 PM
sambaci bencede dene :D

ameno
09-29-2007, 07:04 AM
O kadar uğraşmaya ne gerek var dostlar :)

http://anonymizer.nntime.com/

rapid linkini yapıştırın, hangi ülkeden IP istediğinizi seçin ve "go" deyin. Bu kadar :)

En kötü ihtimalle 10 - 15 dk gibi bir süre bekliyorsunuz. Genelde beklemiyorsunuz.

HAKAN168
09-29-2007, 09:09 AM
arkadaşlar bu yönetem çalışıyo ben bunu bayadır kulllanıyom kesin çözüm ama bilgisayarda başka işlem yaparsanız mesela oyun oynamak gibi yüklemenin bitmesine yakın oyunu küçültümö aşağı almalısınız neden derseniz orda bir program bilgisayarda her yaptığınız işlemi kaydediyo sizde bağlantıyı kapatıp açıyosunuz bunu kaydediyosunuz ama oyun oynarken basa üstü olmadığı için fare boşa tıklıyo böylece yükleme devam etmiyo

fgsbyz
09-29-2007, 12:28 PM
arkadaşlar bu yöntemi gece yatmadan önce uygulayın sabaha kadar o halletsin. sen oyun oynamak istiyosan oyunundan geri kalmassın işte. bi bakarsın sabaha
istediğin herşey elinde... ;)

berbang
09-30-2007, 10:39 AM
ellerıne saglık cok ii olmus.

HAKAN168
09-30-2007, 11:07 AM
Peki birşey merak ettim :) Arka arkaya indirme yapılabiliyormu yoksa sadece tek tek mi indirilebilyior. Ben denemedim açıkcası daha:D

mesela 3 part koyuyosun listeye 1. part biterbitmez 2. part başlıyo ayarlardan bide ince yaparsan hep 100kb ile indiriyo (saat 20-11 arası) mesela gece kurdum sabaha kadar 40 küsür part indirdi

GAREZ
09-30-2007, 02:28 PM
Hıms ozaman gayet güzelmiş ;)

constantine255
09-30-2007, 06:07 PM
baba ne diim helal olsun denices umarım işe yarar

fgsbyz
09-30-2007, 09:53 PM
yarıyor kardeş ben kullanıyom korkmadan deneyin teşekkürü çok görmeyin :D

fanes
10-01-2007, 11:37 PM
walla gerçekten bendede işe yararsa bunu paylaşan arkadaşa bol bol dua edicem :) modemi resetlesem bile benim IP değişmiyo bende bunu anlamadım,denicem bakalım inşallah olur beni büyük bi dertten kurtarır yoksa.Teşekkürler...

GAREZ
10-01-2007, 11:51 PM
walla gerçekten bendede işe yararsa bunu paylaşan arkadaşa bol bol dua edicem :) modemi resetlesem bile benim IP değişmiyo bende bunu anlamadım,denicem bakalım inşallah olur beni büyük bi dertten kurtarır yoksa.Teşekkürler...

Modeminizi resetlemeniz halinde IP değişmiyorsa 444 0 375 ADSL hattını arayın ve ip adresinizin dinamik yada statik olduğunu öğrenin. Eğer STATIK yani sabit ise kapatıp açsanız bile değişmez. Büyük ihtimal STATIK'dir. Bunun için bildiğim kadarıyla dilekçe vererek iptal ettirebiliyorsunuz.

fanes
10-02-2007, 12:03 AM
bilgi için teşekkürler,aramak isterim ama sanırım olmaz:S.çünkü bağlantıyı bir işyerinden alıyorum ve eğer statikse bunu bilerek almış olabilirler,yalnız bişey daha sorucam,buradaki işlemleri yapsamda olmazmı? yani buradaki yöntemin olması için IP min illaki dinamik mi olması gerekir peki?

GAREZ
10-02-2007, 12:12 AM
evt dinamik olması gerekiyor malesef.

fanes
10-02-2007, 12:14 AM
evt dinamik olması gerekiyor malesef.

iliginiz için teşekkürler.Bana yine beklemek kalıyo desenize...:(

gypso
10-04-2007, 07:36 AM
bu programlar sen hiç elini sürmeden organize olarak çalışır ve rapidshared dan dosya almanı sağlar ben yatmadan önce çalıştırıyorum sabaha kadar 3-4 gb yiyorum... modemi kendi kendine resetliyor ıp numaran değişiyor ondan sonrada rapidshared ın içinde bulunan indirmeden önceki 4 haneli numarayı kendisi giriyor ve onaylıyor yani sen elini sürmüyorsun o hallediyor denemende tavsiye var....

yaw bu sistem baya rağbet gördü, var bir hikmeti demekki :), bende deniycem bakalım, biraz karışık gibi ama hallederiz :D

gypso
10-04-2007, 08:51 AM
arkadaşım her şey okey, fakat modem resetlerken jitbit ile kaydediyorum, oluşan exe yi çalıştıyorum, maus un hareket ettiğini görüyorum, mausu sonuna kadar takip ediyorum sorun yok, fakat modem resetlenmiyor,modemde hiç bir hareket yok, hikmeti nedir bir bilgi versen.

gypso
10-04-2007, 06:38 PM
yokmu bi cevap arkadaşlar, sabahtan beri bekliyorum ? :(

GAREZ
10-04-2007, 07:37 PM
konuyu açan arkadaş ilgilenecektir. !

fredish
10-04-2007, 11:15 PM
süpersin çok sağol daha yüklemedim üşeniyorum ama 2 saat rapidde beklemekten daha iidir kib kardeş

gypso
10-05-2007, 01:39 AM
konuyu açan arkadaş nete giremedi galiba, bekliycez çare yok çözemedim bu durumu :)

fgsbyz
10-06-2007, 11:23 PM
yokmu bi cevap arkadaşlar, sabahtan beri bekliyorum ? :(

arkadaşım her şey okey, fakat modem resetlerken jitbit ile kaydediyorum, oluşan exe yi çalıştıyorum, maus un hareket ettiğini görüyorum, mausu sonuna kadar takip ediyorum sorun yok, fakat modem resetlenmiyor,modemde hiç bir hareket yok, hikmeti nedir bir bilgi versen.

arkadaşım yaptığın işlemi elle yaptığın zaman rapidshared tan dosya indirebiliomusun? yani elle yapmakla jitbit arasında bi fark yok elle ne yapıosan jitbit kaydeder ve program inmesi bittiğinde sizin elle yaptığınızı otomatikman kendisi yapar.. yanlız şuna dikkat edin mause'u çok hızlı hareket ettirmeyin jitbit yaptığınız işlemleri atlayabilir birde hangi marka modemi kullandığınızı yazarsanız daha çok yardımcı olabilirim kolay gelsin...

gypso
10-07-2007, 02:27 AM
sorun jitbit programındaymış, jitbit 2.42 yi indirdim, bu işime yaradı, verdiğin programda var sorun. :)

fgsbyz
10-07-2007, 01:32 PM
arkadaşım verdiğim programı bi çok insan bende dahil kullanıyorum geçen ay yaptığım download 67gb... programı ya yanlış kurmuşundur yada xp sorun vermiştir yenisini kurunca çalışmış sevindim ;)

benveben
10-07-2007, 05:18 PM
bende ABBY Finereader 6,0 sprint var.senin dediğini yüklemesem olurmu

fgsbyz
10-07-2007, 07:13 PM
olur heralde bende hiç denemedim ama sorun çıkçağını sanmıyorum

nuribabags
10-08-2007, 12:54 AM
yöntem kusursuz:) TEST EDİLDİ ONAYLANDI:D

gypso
10-09-2007, 09:47 PM
arkadaşım sakın beni yanlış anlama, belki dediğin gibi sorun bende olabilir, ben şurdan yola çıkarak bunu söyledim,senin verdiğin linkteki macro recorder ile benim indirdiğim arasında ufak tefek farklar gördüm, mesela en önemlisi prgramı kurduktan sonra şu ayarı yapın demişsin
''Açıklama :Jitbit macro recorder programını açın settings menüsüne tıklayın

-Record mouse clicks only(recommend to record fast resource –unintensive scripts yazan yeri seçin ok

Fakat senin verdiğin programda dediğin yerde şu var
-Record mouse clicks only(recommend to record fast resource –extension scripts yazan yeri seçin ok

kırmızı yazıdaki farkı görebiliyormusun, bende bu yüzden çalışmadı diye düşünüyorum, sonradan indirdiğim 2.40 da açıklamada belirttiğin seçeneği birebir buldum seçtim okeyledim ve çalıştı :)

fgsbyz
10-09-2007, 10:47 PM
çalıştırabildiğine sevindim yanlış anlamk olmaz zate ben burda size yardım edebilmek için varım sen beni yanlış anlama sitem etmedim :D çalıştığına sevindim..

gypso
10-10-2007, 01:30 AM
çalıştırabildiğine sevindim yanlış anlamk olmaz zate ben burda size yardım edebilmek için varım sen beni yanlış anlama sitem etmedim :D çalıştığına sevindim..

bende çok teşekkür ederim bu konuyu açtığın için, çok faydalı oldu bize emeğine sağlık :) ben jitbiti çalıştırdım ama bu seferde usdownolader çalışmıyor,alla alla bir türlü düzene sokamadım ben bu işi ya, neyse araştırıyorum sebebi şu an, sonuç alamazsam tekrar rahatsız etmek isterim seni :)

fgsbyz
10-10-2007, 04:27 PM
usdownloader programını update yap

storm06
10-13-2007, 03:11 AM
Kardeş Çok güsel bişeye benziyor proları indirdim fakat kurmadım vista kullanıyorum sorun çıkarmaz dimi,birde net fireware 1.3 filan kullanıyorum 2 yi yükleyincede sorun vermez dimi?Kurarkende çok sorular sorucam gibi geliyor bana acemiyim yardım edersiniz dimi?

fgsbyz
10-13-2007, 12:15 PM
ben vista kullanıcısı değilim vista duyduğum kadarıyla biçok programa uyum sağlamıyor ama sen genede bi dene çünkü denemeye değer bi iş yapamadıklarına tabiiki yardımcı olmaya çalışçam ;)

T®@ŇŒ®
10-13-2007, 12:20 PM
ben vista kullanıcısı değilim vista duyduğum kadarıyla biçok programa uyum sağlamıyor ama sen genede bi dene çünkü denemeye değer bi iş yapamadıklarına tabiiki yardımcı olmaya çalışçam ;)

Vista konusunda haklısın üstelik ağır da işliyor (Ram ve diğer özellikler ne olursa olsun). Ben de kaldırdım Vista'yı ve Xp kullanıyorum.

oxtwice
10-13-2007, 08:32 PM
Arkadaşım her türlü programı kurdum ama jitbit programında .exe yapmayı anlayamadım bir daha yazabilir misin?yaptım ama yine olmadı aynı şekilde modemi resetlemek gerekti yardım edersen sevinirim.

storm06
10-14-2007, 12:38 AM
Vista konusunda haklısın üstelik ağır da işliyor (Ram ve diğer özellikler ne olursa olsun). Ben de kaldırdım Vista'yı ve Xp kullanıyorum.

Çok teşekkürler fakat benim xp ye geçme gibi bir şansım yok notbook aldım toshiba kurulu geldi.Xp için toshiba bile yardım etmiyor driver ları tek tek bulmam gerekiyor o da uzun iş.Herşey için tşkler.Bayramınız mübarek olsun dostlar.

acumen35
10-14-2007, 12:22 PM
Arkadaşım her türlü programı kurdum ama jitbit programında .exe yapmayı anlayamadım bir daha yazabilir misin?yaptım ama yine olmadı aynı şekilde modemi resetlemek gerekti yardım edersen sevinirim.

jitbitle modem resetleme işlemini yaptıktan sonra kaydetmek için [compile to exe] de masaüstüne biyere koy sonra usdowloder bölümünegi seçenekler/zamanlayıcı nın içine gir kaydettiğin dosyayı dosya adı yazan yere işaretle capsten bakarak yapabilirsin ;)

T®@ŇŒ®
10-14-2007, 12:36 PM
Çok teşekkürler fakat benim xp ye geçme gibi bir şansım yok notbook aldım toshiba kurulu geldi.Xp için toshiba bile yardım etmiyor driver ları tek tek bulmam gerekiyor o da uzun iş.Herşey için tşkler.Bayramınız mübarek olsun dostlar.

İyi bayramlar...

Benim de aynı şekildeydi fakat Vistayı kaldırdım dediğim nedenden dolayı. Sorun sadece Driver ise bence bul birilerinden ve yükle Xp'yi. Çünkü gerçekten farkı göreceksin.

Vista'nın ise zamanı var daha bence...

fgsbyz
10-14-2007, 11:52 PM
bende vista tavsiye etmiyorum fırsatı olan herkez xp kullansın

mawrick
10-24-2007, 12:23 PM
Bir işyerinde internete bağlı bilgisayarda (bir hattan çoğaltılarak 40-50 bilgisayara internet sağlanıyor) bu yöntemleri kullanabiliyormuyuz.

eric79
10-24-2007, 03:13 PM
film indiremiyorum bukadar becerisiz olamam

mawrick
10-24-2007, 03:46 PM
Bir işyerinde internete bağlı bilgisayarda (bir hattan çoğaltılarak 40-50 bilgisayara internet sağlanıyor) bu yöntemleri kullanabiliyormuyuz.
:confused:

XareoN
10-24-2007, 04:35 PM
fgsbyz arkadaşımızın bu yöntemi verdiğinden belli programı kusursuz calıştırmaktayım arkadaşlar. Bunu bazı arkadaşların kafasında oluşabilecek soru işaretlerini kaldırmaları için yazıyorum. Mükemmel bir yöntem tek kelimeyle. Bu güne kadar örnek olarak veriyorum 22,56,77 vs party programa bıraktım bir kerede hata vs gibi olaylarla karşılaşmadım. Bilgineze Kusursuzdur.

gentlemen
10-24-2007, 08:16 PM
selam arkadaşlar.

bu prograların modem resetlediğini sözylemişsiniz. ben laptop kullanıyorum ve wireless le bağlanıyorum. bu yöntem bende işler mi acaba?? şimdiden teşekkürler.

kronin
10-24-2007, 08:21 PM
arkadaşlar burdaki asıl amaç modem resetlemek değil otomatik olarak modem resetlemek ve yeni ip almak

fgsbyz
10-24-2007, 08:59 PM
arkadaşlar öncelikle indirme yapamayanlar için konuşçak olursam tamamen kişisel hatadan kaynaklanıyor. 2. olarak wireless bağlantısında nası bi sonuç alırsınız onu bilmiyorum deneyin işe yararsa kullanın kaybınız olmaz 10 dkkada program hazır hale geliyor bence işe yarar... iş yerine gelince biliyorsunuzki rapid aynı ıp olduğunda hata veriyor 180 dkka bekletiyor dolayısıya iş yerindeki her ıp farklı olmalı aynı ıp le biçok bilgisayar bağlıysa yöntem tek bilgisayarda kullanılabilir...

kronin
10-24-2007, 11:43 PM
vay bea arkadaşı tebrik ettim şahsen çok akıllıca zaten diyodum bi yolunu bulurlar diye bunuda yapsa yapsa anca bir türk yapar diyodum:D harbiden öyle oldu yaşasın beleş

mawrick
10-25-2007, 01:43 PM
arkadaşlar öncelikle indirme yapamayanlar için konuşçak olursam tamamen kişisel hatadan kaynaklanıyor. 2. olarak wireless bağlantısında nası bi sonuç alırsınız onu bilmiyorum deneyin işe yararsa kullanın kaybınız olmaz 10 dkkada program hazır hale geliyor bence işe yarar... iş yerine gelince biliyorsunuzki rapid aynı ıp olduğunda hata veriyor 180 dkka bekletiyor dolayısıya iş yerindeki her ıp farklı olmalı aynı ıp le biçok bilgisayar bağlıysa yöntem tek bilgisayarda kullanılabilir...

Evet bir internet hattı üzerinden bir çok bilgisayara bir switch yardımı ile internet sağlanıyor. Şimdi ben bilgisayarıma bu programları kurup kullanabilirmiyim.

fgsbyz
10-25-2007, 10:43 PM
mawrick dağıttığın her bilgisayardan aynı anda indirme yapabilmen için her birine ayrı ayrı ip gelmesi gerekir. sen programı tek bilgiayarına kurcaksın birinden indirceksin ama ben daha önce çoklu bilgisayar kullanmadım eer dier bilgisayarlara ayrı ip geliyorsa yaşadn demektir her birinden ayrı ayrı şeler indirebilirsin şimdiden kolay gelsin

ayrıca yorum yapan ve teşekkür eden arkadaşlara bende çok teşekkür ediyorum ve teşekkür etmeyenlerden bi eşekkür bekliyorum böyle paylaşım yok :)

ATAKAN10
11-05-2007, 10:20 PM
tşk.program işe yarıyor.yanlız indirilen dosyaları listeden kaldırı işaretlememe rağmen listede kalıyor,tekra aynı dosta iniyor, cevap verirseniz sevinirim tşk.

hadiolum
11-05-2007, 11:19 PM
kullanıorm, cayır cayır ındırıorm :)......... super bişey.....

fgsbyz
11-07-2007, 12:37 AM
tşk.program işe yarıyor.yanlız indirilen dosyaları listeden kaldırı işaretlememe rağmen listede kalıyor,tekra aynı dosta iniyor, cevap verirseniz sevinirim tşk.

böyle bi sorunla daha önce hiç karşılaşmadım bence programı birdaha yüklyin veya kaldrdığınızdan emin olun ;)

ATAKAN10
11-11-2007, 10:12 AM
RAR dosyası değilde DUSD dosyası olarak iniyor bunlar nasıl birleşiyor yada nasıl rar dosyası olarak iniyor.

safhal
11-11-2007, 11:23 AM
rapid share den ard arda indirmek için bu şart ve bedava 1 yada 3 aylık şifreler dağıtılıyor hadi sende kap bitane

tek şart ise 1 ay için 4; 3 ay için 11 kişinin senin referansınla rapidshareye kayıt olması detaylar için

http://www.*********************/free/?r=134692

fgsbyz
11-13-2007, 12:05 PM
rapid share den ard arda indirmek için bu şart ve bedava 1 yada 3 aylık şifreler dağıtılıyor hadi sende kap bitane

tek şart ise 1 ay için 4; 3 ay için 11 kişinin senin referansınla rapidshareye kayıt olması detaylar için

http://www.*********************/free/?r=134692

arkadaşım benim sunduğum yöntem rapid için kimseyi üye yapmadan indirme yapabiliyor kimse hibişey için uğraşmıyor ard arda takır takır indiriyor bilmem anlatabildim mi? ;)

fgsbyz
11-13-2007, 12:06 PM
RAR dosyası değilde DUSD dosyası olarak iniyor bunlar nasıl birleşiyor yada nasıl rar dosyası olarak iniyor.

program rapid ten inen partı inme süresinde DUSD olarak indiriyor indirme işlemi tamamlandıktan sonra winrar dosyası oluyor ;)

ATAKAN10
11-13-2007, 12:46 PM
okey,dosya tam olarak inmediği için rar dosyasına dönüşmüyor ve listeden silinmiyor ama %100'ü tamamladığını gösteriyor hata nerede olabilir.

fgsbyz
11-15-2007, 11:57 PM
programını update et gene olmassa bi daha yükle daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım bide ayarlarını sağlam kontrol et sana bi ayar seçeneği sunayım
seçenekler\zamanlayıcı\görev özellikleri bölümüne eğer bağlantı alınamassa seçeneğini işaretle bir daha denebakalım aynı şeyi yapıyormu? ;)

asenptot
11-23-2007, 04:02 AM
deneyen var mı arkadaslar ?

fgsbyz
11-23-2007, 11:47 PM
deneyen var mı arkadaslar ?

var arkadaşım ben aylardır kullanıyorum catır catır çalışıo bi önceki yorumlara bakarsan anlarsın

XareoN
11-24-2007, 12:56 AM
Şu anda benim program code giremiyo rapid code değişikliğine mi gitti acaba. fgsbyz kardeş seninki indiriyomu şu an. Arada kaldım.

fgsbyz
11-24-2007, 12:17 PM
benim program canavar gibi dün geceden beri indirio sen bi update yap ok

XareoN
11-24-2007, 01:41 PM
ok saol bende bi sorun var sanırım. CapUpdateRS yapıyorum güncelliyor. Fakat genede program otomatik giremiyor codları. Elle girmek zorunda kalıyorum. Delircem. Anlamadım bir türlü sorunu. Format attım böyle oldu. Atmadan önce gayet iyiydi. Şimdi code giremiyo program. Anlamadım kafayı yiyecem yaff.. :(:(

Lochness
11-24-2007, 03:48 PM
programin yapimcisinin sitesinde spesifik sebeplerden usdownloaderi kaldirdigini yazmi$. ve yukarida arkada$a katiliyorum keyleri manuel girmek gerekiyor, hatta bunu kullanmaya ba$ladigimdan beri boyle.

XareoN
11-25-2007, 04:56 AM
Dostum sorunu cözdüm. Netten yeni bir USDownloader indirdim. İçine bendeki eski USDownloader programındaki cab dosyalarını attım. Update yaptım. Şimdi gayet sağlıklı bir şekilde codeları giriyor. Aynen indirmeye devam. :D

fgsbyz
11-27-2007, 04:45 PM
programin yapimcisinin sitesinde spesifik sebeplerden usdownloaderi kaldirdigini yazmi$. ve yukarida arkada$a katiliyorum keyleri manuel girmek gerekiyor, hatta bunu kullanmaya ba$ladigimdan beri boyle.

dostum senin baştan beri yanlış yaptığın bişi vardır ben aylardır kullanıyorum tık demedi gece gündüz indiriyorum bi sorun varsa yapamadığın anlamadığın bişi varsa sor yardımcı olayım ;)

fgsbyz
11-27-2007, 04:53 PM
XareoN sorunu çözmene sevindim kolay gelsin;)

Lochness
11-28-2007, 12:14 AM
sorunu cozdum. hata usdownloaderin icindeki cap exe'den kaynakliydi. Son versiyon cap.exe cekip usdownloaderin icine yapi$tirdim. Daha sonra caprs updater saglikli update yapabildi ve cok super download yapmaktayim, te$ekkurler :))

fgsbyz
11-28-2007, 12:25 AM
sorunun bittiğine sevindim kolay gelsin ;)

ßy_ßeter
11-28-2007, 11:08 PM
arkadaşlar iyi güzel her şeyi anladımda modeme res olayı ellemi yapcaz yoksa başka yöntemi varmı mesela yazmış arkadaş explorer aracılığıyla modem konfigürasyunundan res atarsınız demiş o nası olcak

fgsbyz
11-29-2007, 12:33 AM
arkadaşım verdiğim progrmlar kendi kendine internet bağlantını kapatıo sonrada açıo bu sayede yeni ıp alıosun senin elinle yaptığın şeyleri o programlar birleşince kendileri yapıolar ilk sayfadaki paylaşımı iice dikkatlice takip edersen anlarsın ii seyirler

bogachan
12-01-2007, 02:56 AM
tek kelimeyle süper.linkleri kopyala sabaha kadar kendi indirsin.tesekkürler arkadasim.benim cok isime yaradi.

fgsbyz
12-01-2007, 12:36 PM
kolay gelsin arkadaşlar

mcanbatur
12-01-2007, 12:38 PM
Tşk çok Başarili

fgsbyz
12-01-2007, 12:41 PM
;) saol arkadaşım

HACK
12-01-2007, 02:32 PM
programı denedim ama olmadı sunucuya ulaşamıyor hatası verdi

HACK
12-01-2007, 02:44 PM
işlem basamaklarını daha detaylı anlatırsanız sevinirim

fgsbyz
12-01-2007, 02:54 PM
arkadaşım programı tekrardan kur bende öle bi hata vermedi ayrıca kurulumu daha detaylı nasıl anlatıyım anlamadığın biyer varsa sor açıklamalarımı tam olarak yaparsan bu iş olur ;)

ice_cold
12-03-2007, 12:54 AM
Iste bu alkislanir!

fgsbyz
12-03-2007, 05:15 PM
saol kolay gelsin ;)

HACK
12-04-2007, 05:08 PM
bu program benim işime yaramadı.Programı denedim rapid deki resimleri program
kendisi yazmıyo.Yani tek tek resimdeki harfleri bizim girmemiz gerekiyo.
Ama emeğe saygı

fgsbyz
12-07-2007, 11:32 PM
kardeşim yazmaz olurmu yazıyor güncelledinmi indirdiğin programları ben kendim kullanıyorum ve sitede birçok arkadaş kullanıyor yanlış yaptıın biyer var çözersen bu iş olur ;)

byfe
12-12-2007, 02:46 AM
teşekkürler işime yaradı

muratti
12-15-2007, 03:21 PM
arkadaşlar bişey sorcam rapıd de premıum uyeligim vaR birde flaşget kullanıyorum gece yatarken 2 veya 3 filmi atıyorum oraya sabaha kadar 2 şer 2 şer indirsin diye bırakıyorum bazen 2 filmin yarısın da donup kalıyor modemi açıp kapatınca ancak sorun çözülüyor neden olabilir. bi sorum daha olacak aynı modem le 2 bilg. çalıştırıyoruz rapıd şifreyi 2 kişi kullanmaya başlayın ca 15 dk sonra falan indirme işlemi kesiliyor ne den olablir

GAREZ
12-15-2007, 03:53 PM
Öncelikle yarıda kesilmesi internetiniz ile alakalı olabilir. Bende kullanıyorum ama bir problem çıkmıyor. 2 pc de kesilme biraz garip. Sonuçta indirme limiti var.

muratti
12-15-2007, 04:24 PM
düşündüm ki, aynı şifreyle aynı modemle 2 bilg. yükleme yapınca rapid durduruyormu acaba öyle olabilirmi çünki dün akşam 2. bilg. kapattık diğer biilg. sorunsuz indirmeyi yapıyor

GAREZ
12-15-2007, 04:50 PM
olabilir.

muratti
12-15-2007, 05:04 PM
neyse 1 kaç deneme daha yapayım teşekürler

lalesavascisi
12-27-2007, 04:26 AM
bu program hiç bir işe yaramiyor interner ayarlari bozuyor kafasina göre port açiyor benim ...... portum kapalı iken kendi kendi kafasina göre port açiyor port açmak demek birinin benim pc girmesine musade etmek demek kim neden girsin bilmem ama denk belir beyki bellimi olur.. bu arada fire fox içinde ayri ayar yapmaniz gerek opera desteklemiyor hepsinde denedim. programi crackledim ama hiç bir işe yaramadi firefox iptal oluyor 2 saatde bir programi açıp kapatmak gerek..

gelelim program varken fire fox download 110 internet explore 60 70
fire fox ile ben gün içersinde download 108
kullanmak bence mantikli deyil gibi geldi bana..

bu arada bunlari nerden ctrl + c ctrl + v yaptin ???

Ellerine sağlık Teşekkürler... bu arada o kadar uğrasmisin....

fgsbyz
12-31-2007, 08:25 PM
arkadaşım program bi işe yaramıyor demişsin ben o programla ayda 50gb tan aşaı download yapmıyorum gece yatıyorum sabah kalktığımda 30 tane part inmiş oluyor. sence bi işe yaramıyo gibi gözükebilir ama yorum yaparken önceki yorumlarıda okursan daha mantıklı yorum yapmana yardımcı olacaktır. kaç kişi teşekkür etmiş yarıyorki kullanılıyor. sen firefox kullanıyorsun diye program işe yaramıyor dersen olmaz ;) yorumları daha dikkatli yapalım lütfen sorunla karşılaşan özelimede yazabilir

kahinn
01-01-2008, 11:16 PM
fgsbyz arkadaşım buradaysan banada bir yardımcı ol bütün programları dediğin gibi indirdim kurdum ayarları yaptım fakat şu modem konfigurasyon sayfasına giremiyorum... Fikri olan varsa yardımcı olsun teşkkürler...

ismail3107
01-02-2008, 02:00 AM
arkadaşım şu modem konfigirasyon nasıl oluyo anlamadım ben modemin programında öyle birşey bulamıyorum yardımcı olursanız sevinrim yani daha yolun başındayım kurmaya çalışıyorum ellerine sağlık çok faydalı b program başarılarının devamını diliyorum

kahinn
01-02-2008, 01:29 PM
Hala cevap beklemekteyiz ikimizinde sorunu aynı galiba... Modem Pikatel konfigurasyonu nasıl yapılır acaba...

ismail3107
01-02-2008, 07:10 PM
evet kahinn yaa bizim srun aynı başta halledemedik problemi daha öncede hiçç okur yorumlarında böyle birşeyle karşılaşmadım hepsine baktım cevap bulabilirmiyim diye

ismail3107
01-03-2008, 11:43 PM
yaa hani konuyu açan arkadaş madem açtık hrkese yardımcı olacağız diyodun iki gündür bekliyoruz kardeşim sorunun çözümü için. bi sürü de mesaj yazdık heryere inşallah en kıssa zamanda bize yrdımcı olrsunuz

kahinn
01-04-2008, 08:49 PM
Hala bekliyoruz....

fgsbyz
01-04-2008, 11:44 PM
arkadaşlar bekletiiğim için özür dilerim modem işine gelince denetim masasından ağ bağlantılarına giriyorsunuz ordan yerel ağ bağlantılar seçeneğini masaüstüne kısa yol oluşturun sonra sağ tıklayıp bağlantıyı kes deyin sonrada bağlayın bu işlemin aynısını jitbit programıylada yapın ve kaydedin sonrasını anlattım anlayamadığınız başka yer olursa gene sorabilrisiniz geciktiğim için özür dilerim

ismail3107
01-05-2008, 01:54 AM
kardeş allah razı olsun hallettim şimdi artık bu konuda sorun kalmadı

ismail3107
01-05-2008, 02:03 AM
arkadaşım yine biz bunu yapamadık yaaa şu openssl dosyalarını tam kurulumunu anlatırmısın başlangıca

Usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları (Openssl)…

Kurulumu: dosyasını C:\WINDOWS\system32 nin içine kopyalayın yoksa program download yapamıyor…

hangi dosyayı verdiğin linkten dosya falan gelmiyoki yardımcı olursan sevinirim

.

ismail3107
01-05-2008, 02:08 AM
kardeş us downloader da şöyle problem yazıyor Durum: Eklenti can't regocnise code yazıyor sence neyden kaynaklanbilir bu bide C:/windows/sistem 32nin içine hangi opensssl dosyalarını kopyalayacağız verdiğin linkte sadece setup dosyası var başka dosya yok anlatım kısmının tamamını resimli vede daha ayrıntışı anlatabilirmisin sana zahmet olmazsa herkes rahatlıkla anlayabilsin iki gündür uğraşıyorum hala çözemedim. önceki problemimizle ilgilendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim emeğina sağlık

kahinn
01-06-2008, 02:09 PM
fgsbyz kardeş teşekkür ederiz...

kahinn
01-06-2008, 02:25 PM
Arkadaşım her şey tamam ama modeme reset atamıyorum şu hatayı veriyor...

"Bu bağlantı şu anda kapatılamıyor. Tak ve çalıştır desteklemeyen bir veya daha fazla işletim kuralı kullanıyor olabilir yada başka bir sistem veya kullanıcı tarafından kullanılıyor olabilir."

Bu bağlantı şuan iki bilgisayara bağlı sorun nedir acaba..?

alkadras
01-06-2008, 04:35 PM
CapUpdateRSı çalıştırıp güncellemeyi yapıyorum. ancak kodu kendisi okumuyor. 1 yada 2 harfi ancak okuyor. sağ alt köşede açılan pencerede benim girmem gerekiyor kodu. eğer kodu okuma olayı olsa gerçekten dört dörtlük bir olay olacak

alkadras
01-07-2008, 01:09 AM
arkadaşlar sorun diğer arkdaşlarında dediği gibi USD nin sürümünde. son sürümü indirirseniz resim kodlarının okunmasında sorun çıkmıyor.
us downloader v1.3.4.8 i indirin. ama henüz türkçesi yok..

fgsbyz eğer USD nin linkinde küçük bir değişiklik yaparsan daha bir kolaylık olur insanlar için
Harika bir paylaşım :)

h.karaduman
01-07-2008, 02:08 AM
dostum herşeyi yaptım ama usd yapıştırdıgım linkleri tanımıyo yardımcı olursan sevinirim

JackLucas
01-13-2008, 05:55 AM
Ya Arkadaşlar Benim çok Farkli Bi Problemim War

Ben Wirelesle Bağlaniyorum Nete Laptop Kullaniyorum Ve şifresiz Bi Wireles Modemden Giriyorum Haliyle Modem Resetlemem Söz Konusu Olmuyo Bana Bu Bekleme Olayina Farkli Bi çözüm Bulabilicek Arkadaşa çok Teşekkür Edicem Daha önceden Silver Account Olayini Denedim Ama Pek Bi Faydasini Göremedim Sanirim Kullanici Adi Başkalari Tarafindan Patlatildigi Için Hiç Işe Yaramiyodu Bekleme Açisindan şimdiden Teşekkürler Cewaplarinizi Bekliyorum

GAREZ
01-13-2008, 01:13 PM
Kablosuz ve şifresiz bir yere bağlanıyorsan zaten o modeme explorer ile ulaşabilirsin :) Bunu yapman için modemin markasına göre modemin ayar bölümüne girmen gerekiyor. Kablosuzların %99 unda bağlandığı zaman modeme direk girişe izin verir. Modemin markasına göre 192.168.1.1 yada 10.1.2.1 gibi adresleri dene.

Giriş yaptıktan sonra ise modemi ordan resetleyebilirsin (reboot) :)

eMy
01-16-2008, 07:16 AM
walla helal olsun

yildo
01-16-2008, 09:27 AM
tsk ellerine ssaglik

ogules89
01-18-2008, 11:04 PM
ya ben ag kullanıcısıyım modemi resetliyemiyorum ne yapmam gerekir lütfen yardım

joshua
01-19-2008, 12:26 AM
Bu Program Bir Harika ; Mükemmel Çalışıyor. FBGYZ Arkadaş Emeğine Sağlık.
Sağol , Varol ...

joshua
01-19-2008, 12:33 AM
Pardon FGSBYZ Kardeş Demin Rumuzunu Yanlış Yazdığımı Farkettim .Kusura Bakma.
Tekrar Çok Sağol...

ogules89
01-19-2008, 01:22 AM
ya ben ag kullanıcısıyım modemi resetliyemiyorum ne yapmam gerekir lütfen yardım

osimex
01-19-2008, 10:08 AM
kardes
indir:
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/84041770...SL-v0.9.6m.rar
(Usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları(Openssl))
bu lınk ınıyo fakat vırus oldugu soyluyo benım pc ındıremıyorum lınk e bakarmısın ada enılrmısn tabı bu sıstem hala gecerlıyse cok saol sımdıden

ogules89
01-19-2008, 10:39 AM
kardesdosya yok duyor ya yardım edin

ogules89
01-19-2008, 01:08 PM
yaaa yardım edecek kimse yokmu Allah rızasi için.. Bizde para vermeyelim su rapide bizde beles kullanalım.. ag kullanıcısıyım ip isini nasil yapacazz yardım lütfen

GAREZ
01-20-2008, 12:05 AM
arkadaşım modemin markasına göre modeme giriş yapıp atabilirsin.

mcanbatur
01-20-2008, 04:43 PM
Sağol Kardeş Emeğine Sağlik Harika Bir Iş çikarmişsin

fgsbyz
01-20-2008, 11:21 PM
arkadaşlar dosyalarda virüs yok virüs programlarınız dosyanın bazı formatlarını tanımadığı için direk virüs olarak algılar ben kendim kullanıyorum ağ kullanıcısı arkadaşım yazmış ama benim pek bilgim yok o konuda ben sınırsız internet kullanıtorum tek başıma bu vermiş olduğum programlar kombinasyon şeklinde çalışarak elinizle yapmış olduğunuz işlemleri bilgisayar otomatik yapar bu esnada bilgisayarı kullanırsanız kombinasyon bozulur. yatarken indirmek istediğiniz linkleri koyup sabaha hazır buluyorsunuz.

ismail3107
01-22-2008, 12:09 AM
kardeş rapid sanırım kodları değiştirdi artık program kendisi giremiyor ne yapmamız lazım kaç kere upload ettim ama olmadı

fgsbyz
01-24-2008, 06:00 PM
arkadaşım rapid kodları değiştirsin sorun yok caps update die bi dosya var usdownloader klasörünün içinde ;) tıkla update etsin sonra dewam et

graywolf
01-30-2008, 05:18 PM
eline sağlık daha yeni gördüm bi deneyelim bakalım...

see-mih
02-03-2008, 12:29 AM
İlk işiniz masaüstünü göster e basmak olsun sonra explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyosanız onları yapın
Arkadaşım ben genelde fişini çekiyorum :) İe üzerinden nasıl resetliyecez açık bi şekil de yazarmsın?

GAREZ
02-03-2008, 02:54 AM
modeminizin markasına göre giriş yapn :) örnek olarak 192.168.1.1 gibi. Giriş yaptıktan sonra modem ayarlarında zaten REBOOT seçeneğini görürsünüz ;)

see-mih
02-03-2008, 08:07 PM
modeminizin markasına göre giriş yapn :) örnek olarak 192.168.1.1 gibi. Giriş yaptıktan sonra modem ayarlarında zaten REBOOT seçeneğini görürsünüz ;)

Minton DSL-208U modemim bu nasıl giriş yapabilirim?

GAREZ
02-04-2008, 11:46 AM
mintonun kurulum kılavuzundaki ip adresine bakabilirsiniz :)

see-mih
02-04-2008, 07:26 PM
mintonun kurulum kılavuzundaki ip adresine bakabilirsiniz :)
baktım ama bulamadım google amcada yardımcı olamadı ama çok daha iyi bir program buldum forumda paylaşıcam şimdi :)

gfb_colak
02-04-2008, 10:02 PM
dostum emegenı saglık ama bısey sorcam ındırdım çalısıyor ama sureklı bıkınılı kız çıkıyor ve rapıd tekı gıbı 4 hanelı bısey yazdırıyor bu arada modem resetlemeyı pc den nasıl yapıyoruz anlatırsan sevınırım ındırırkende yavas ındırıyor 30-35 kbs arası daha hızlı ındırme yontemı varsa soylersen sevınırım sımdıdıen tesekkurler

werty98
02-05-2008, 12:12 AM
emeĞİne YÜreĞİne SaĞlik Arkadasim Olmasada Beceremesekte Sen DeĞİer Verİp Burda AnlatmiŞsin Bİ TeŞekkÜr DeĞİl Bİn TeŞekkÜrÜ Hakettİn Saol

darknessca
02-05-2008, 09:02 AM
Eline sağlık arkadaşım, güzel bişeye benziyor. Ssormak istediğim iki şey var.
1- bu modemi mi resetliyor, yoksa yeni bir ip numarasımı alıyor ?
2- daha önce de buna benzer uygulamalar yaptım, hatta aynı anda bütün partileri de indirmeyi başardım, fakat indirdiğim rar ları hep bozuk verdi :)). indirdiğin rar lar sağlam iniyormu ??
anlatmak istediğim modemi resetlemekten daha iyisi yok bence.

kardeş sen haklı çıktın rarlar bozuk iniyor ya ......... bu işin başlıcam haa bende oluyor diye sevinmiştimmmmmm........ :@@@@@@@@@@@@@@@@

GAREZ
02-05-2008, 12:55 PM
kardeş sen haklı çıktın rarlar bozuk iniyor ya ......... bu işin başlıcam haa bende oluyor diye sevinmiştimmmmmm........ :@@@@@@@@@@@@@@@@

efendi ol !!

Banlandın !

oguzarslan1988
02-05-2008, 06:54 PM
wirus cikti klinik ne iştir

Bozkurts
02-05-2008, 09:02 PM
wirus cikti klinik ne iştir

Eet OpenSSL de virüs var nedir üstad bu Format attirdi bana ?

http://img503.imageshack.us/img503/6986/adszyf6.jpg

fgsbyz
02-08-2008, 01:50 PM
virüs gözüken klasör hakkında bişi diemicem arkadaşlar ben kullanıyorum bi sorunda görmedim benimle beraber biçok kullanan var içinize sinmiyorsa kullanmayın;)

toot
02-08-2008, 06:18 PM
wistada çalışıyormu kardeş

hal_sav
02-08-2008, 08:12 PM
http://xirror.com/spread/47167968/USDownloader.rar.html
alın arkadaşlar sorun çözülmüş sürümü hadi size iyi indirmeler kodu kendi yapıyor

fgsbyz
02-09-2008, 12:12 AM
vista hakkında bilgim yok arkadaşım ama çalışması lazım;)

bar47
02-09-2008, 09:49 PM
''Record a bastığınız an program mouse ve klavye ile yaptığınız her işlemi kaydeder
İlk işiniz masaüstünü göster e basmak olsun sonra explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyosanız onları yapın modem resetlenir ve bu sayfayı kapatabilirsiniz die bi uyarı çıkar sayfayı kapatın ve klavyeden scroll lock tuşuna basın bu tuşa bastığınız an kayıt duracaktır''

Dostum anlatımdaki bu olayı biraz daha açabilir misin? Modemin konfigürasyon sayfasına nasıl gircez. ben modemin düğmesine basarak resetliyorum. Program sadece mause hareketlerini kaydediyor. Acaba yanlış mı yaptım. Bu yüzden yukarıdakini biraz daha açarsan sevinirim.

GAREZ
02-10-2008, 10:49 PM
''Record a bastığınız an program mouse ve klavye ile yaptığınız her işlemi kaydeder
İlk işiniz masaüstünü göster e basmak olsun sonra explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyosanız onları yapın modem resetlenir ve bu sayfayı kapatabilirsiniz die bi uyarı çıkar sayfayı kapatın ve klavyeden scroll lock tuşuna basın bu tuşa bastığınız an kayıt duracaktır''

Dostum anlatımdaki bu olayı biraz daha açabilir misin? Modemin konfigürasyon sayfasına nasıl gircez. ben modemin düğmesine basarak resetliyorum. Program sadece mause hareketlerini kaydediyor. Acaba yanlış mı yaptım. Bu yüzden yukarıdakini biraz daha açarsan sevinirim.

Modem markalarına göre modem ayar bölümüne girmeniz gerekir. Buda explorer ve bir ip aracılığıyla olur :) (örn: http://192.168.1.1)

Modeminin kullanma kılavuzuna bak lütfen.

fgsbyz
02-10-2008, 11:37 PM
ben bağlantı aç kapa yapıorum ağ bağlantılarından oluo ;) ağ bağlantılarını masa üstüne alın recorder diyin ve bağlantıyı kes / bağlan diyin
yeni ıp verio ben azteck modem kullanıyorum bende böle sizde olursa kullanın;)

hayvan dostu
02-11-2008, 11:34 PM
http://192.168.1.1

bu ip adresinden modem resetlemeyi anlatırmısın lütfen benim kullanma klavuzumda da bu ip adresi var ama resetlemeyi bi türlü bulamadım??

GAREZ
02-12-2008, 06:27 PM
arkadaşım orda bir yerde REBOOT ingilizcesi eğer türkçeyse zaten RESET yazar:) Biraz kurcala bulursun.

hayvan dostu
02-12-2008, 06:42 PM
çok teşekkür ederim çok sağol :)

hunter1985
02-12-2008, 11:39 PM
modemi açıp kapatsak daha iyi olmaz mı. en fazla 2 dakıka kaybın oluyor :) şaka bi yana
eline sağlık. aynı bağlantıyı kullanan kişiler için çok işe yarayacaktır. bana biraz uzun geldiği için pek ilgilenmedim ama emeğe saygı.

Bozkurts
02-13-2008, 05:52 AM
virüs gözüken klasör hakkında bişi diemicem arkadaşlar ben kullanıyorum bi sorunda görmedim benimle beraber biçok kullanan var içinize sinmiyorsa kullanmayın;)

Sorun burda icimize sinip sinmedigi degil sandece bi aciklaman bi bilgin varmi acaba die sordum ben kendi adima.
Benim bilgisayarimi nie çökermeye calisasinki mantıklı düsünürsek demi eleştiride yapmadim amacaim tartisma cikarmakta degil amacim sadece bilgi almak ki sende bilmiyorsun :P problem yok o viruslu dosyayi yuklemeden de calisiyor psylasim icin tekrar tesekkur ediyorum TTnet'ten sınırlı oldugum zamanlarin Öcünü almama yardim ediyorsun tekrar tekrar tesekkur ederim :D (PC biraz yoruluyor 3-4 gun acık kalınca okadar :D )

daas
02-13-2008, 11:10 PM
Bİr Fenerlİyle Gslİnİn Boyle Bİrbİrİne Sevİyelİ Davranmasi Taktİre Şayan Trİkler Fgsbyz Veklİnİk Bende Cİmbomluyum

fgsbyz
02-14-2008, 02:21 PM
sanırım bi yanlış anlaşılma oldu bozkurt kardeşim o an sinirlerim bozuktu okurkenki ruh halim eleştiri gibi anlayınca öle yazdım kusra bakma programın keyfini çıkart;):D

ismail3107
02-17-2008, 06:27 PM
Hız her zaman hızlı olmuyo ben max free seçeniğini seçiyorum eklentileden fakat yinede bazen düşük hızla indiriyo. hangi serveri seçmem gerek devamlı hızlı indirmesi için yardımcı olursanız sevinirim

fgsbyz
02-19-2008, 04:13 PM
arkadaşım ben 3#4 server'ını kullanıyom ama zaten maximumdan daha aşaı hızla indirio 5-10 kb aşağı hızla indiriyor.;)

hasanyuceer
02-22-2008, 04:20 PM
14 ytl yi veriorm paşalar gibi uğraşmadan indiriyorum.. Onu da 2 arkadaş paylaşıyoruz zaten..

Ek olarak bi arkadaş film alırım 14 ytlye daha iyi demiş de, ben geçen ay 90gb indirdim, film alma işini bidaha düşünsün derim :)

fgsbyz
02-22-2008, 06:55 PM
eet aslında 14 ytl çok ii fiyat hiç program falan uğraşmaya gerek kalmaz en iyisi 14 ytl vercez bu sorun kökünden hallolcak:D

zeddio
02-23-2008, 01:27 PM
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/84041770...SL-v0.9.6m.rar
(Usdownloader in doğru çalışması için gerekli dll dosyaları(Openssl)) dosyasını indirirken virüs hatası verio linkin virüslü

tolgam
02-24-2008, 10:08 PM
http://img513.imageshack.us/img513/803/633394858694687500mf0.jpg

fgsbyz
02-24-2008, 10:20 PM
arkadaşlar capsupdate dosyasına çift tıklarsanız usdownloader kendini yeniler kodları yeniden alır indirmeye dewam edersiniz;) virüsten şikayet eden arkadaş içinde bişi diyemicem isterse kullansın ben kullanıyorum bilgisayarımda herhangi bi aksama yok

tolgam
02-24-2008, 10:41 PM
DOSTUM RAPİD AZ ÖNCE YINE DEGIŞTI BU BÖYLE 5 DAKKADA BIR DEGIŞIRSE INDIRMEDE SORUN ÇIKMAZMI...

1.ci değişim

http://img245.imageshack.us/img245/5629/633394851739375000pw6.jpg

15 dakika sonra

http://img245.imageshack.us/img245/2182/633394894424687500nx8.jpg

fgsbyz
02-29-2008, 10:01 PM
arkadaşlar bunu sık sık yapmıyorlar bazen oluyor ilk kez 2 tane değişimi ardarda yaptı capsupdate yapın indirmeye dewam edin;)

suslu_27
03-01-2008, 11:45 AM
arkadaşım ellerine sağlık ama ben modem konfigürasyon sayfası olayında takıldım bu sayfanın nasıl açılması gerektiğini nerden açmam gerektiğini hiç anlamayan biri kabül ederek açıklayıcı anlatırsan sevinirim

Bozkurts
03-01-2008, 06:37 PM
arkadaşlar bunu sık sık yapmıyorlar bazen oluyor ilk kez 2 tane değişimi ardarda yaptı capsupdate yapın indirmeye dewam edin;)
Ustad rica etsem senin suan kullandigin dosyayı upload edermisin yada benim program mı update etmiyor anlayamadim :S degismis bu capslar yine ...

HALLLETTİİMMMM :)

ismail3107
03-02-2008, 02:47 AM
bugün yine değiştirdiler ve o kadar sık oluyorki değişiklik bence rapid bizim program için yapıyo artık bunu o kadar sık caps uptade yapıyorum ki.

Arkadaşlara benim bir tavsiyem
zamanlayıcı
Ne Zaman: hergün
Görev: Eğer hata döndürüse
Hata: Can't recognise code
Dosyayı yürüt: C:/UsDownloader/CapsuptadeRS.bat

yaparsa program capslari okuyamadığı anda hemen uptade'e basacak ve kendi kendine uptade edecektir.

Benden bir tavsiye

Bozkurts
03-02-2008, 09:11 AM
Bu son update..
http://rs117.rapidshare.com/files/96274028/Cap1795.rar
Updatenin sitesi burdan manual update edebilirsiniz..
http://users.altupdate.ru/cap/

Bu siteyi seviyorum elimden gelen yardimida yapacagim emin olun..

Bozkurts
03-02-2008, 09:48 AM
bugün yine değiştirdiler ve o kadar sık oluyorki değişiklik bence rapid bizim program için yapıyo artık bunu o kadar sık caps uptade yapıyorum ki.

Arkadaşlara benim bir tavsiyem
zamanlayıcı
Ne Zaman: hergün
Görev: Eğer hata döndürüse
Hata: Can't recognise code
Dosyayı yürüt: C:/UsDownloader/CapsuptadeRS.bat

yaparsa program capslari okuyamadığı anda hemen uptade'e basacak ve kendi kendine uptade edecektir.

Benden bir tavsiye
Üstad senin dedigni yaptiginda modem resetleme yapmıcaktır busefer programin amacı degısıcektır tek dosya indirecek arkadaslar yapabilirde benim gibi gece 70 part icin acık bırakana uymayacaktır kanımca tavsıyen olumsuz. bide zaten bu programı kullanacak kişi zaten 2ve daha fazla part indiren kişilerdir.

Leonardo
03-03-2008, 02:42 AM
Bozkurts arkadaşım çok sağol ; verdiğin update adresi ile USDownloader programı tekrar eskisi gibi çalışmaya başladı.Ayrıca bu vesile ile bu faydalı konuyu açan Fgsbyz arkadaşa da teşekkürlerimi bildiririm .

Bozkurts
03-03-2008, 10:21 AM
Birinin isine yaradıgını bilmek guzel bir duygu :) tesekkurler fgsbyz ye ayrıca cok tesekkurler....

ismail3107
03-03-2008, 10:52 PM
Üstad senin dedigni yaptiginda modem resetleme yapmıcaktır busefer programin amacı degısıcektır tek dosya indirecek arkadaslar yapabilirde benim gibi gece 70 part icin acık bırakana uymayacaktır kanımca tavsıyen olumsuz. bide zaten bu programı kullanacak kişi zaten 2ve daha fazla part indiren kişilerdir.

hayır kardeş bunu eklemen lazım modem resetlesidin zamanlayıcıya dokunmayacaksın tabi onu iptal edersen resetleme olmaz. bende gece bırakıyorum kod değişince indirmiyo böyle yaptığımda hemen uptade ediyo kendi kendine tekrar indirmeye başlıyo

ismail3107
03-03-2008, 10:54 PM
bide bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim program bazen kodu girdikten sonra bekliyor indirmeye başlaması lazım fakat indirmiyo dosya açıklama kısmında indiriliyor yazıyor ama hiçbirşey indirmiyor. böyle bi sorunla hiç karşılaşan varmı bilmiyorum neden kaynaklanabilir acaba

Bozkurts
03-03-2008, 11:41 PM
üstad suan ufak bi problem var ondan kaynaklanıyor olabılır bende cozemedım arastırıyorum bulursam acıklamasını yapıcam ...

ismail3107
03-04-2008, 12:04 AM
teşekkür ederim bozkurt kardeş allah razı olsun hep html döndürüyor şu aralar ondan olabilirmi bilmiyorum yoksa usdownloader'ıda mı upload edeceğiz yenilikte her zaman için hayır vardır

ismail3107
03-04-2008, 12:29 AM
kardeeş sanırım rapidde sorun var o yüzden rapide normal giriyorum kod vermiyo hata veriyo yoksa bundan sonra kaldırdılarmı herkes mecburi üyelikmi gerektirecek

Bozkurts
03-04-2008, 01:04 AM
ewt javascript hatası verıyor sebebı o indirmelerin kayıt edildigi yere bakarsan birsuru html sayfasınn indigini goreceksin Manual olrak calisiyor fakat programla olmuyor fgsbyz' den yardım beklıcez edebilirse !!! gerci update sitesinde bi caps update i koymuslar fakat işe yaramadi denedim Birsuru downloadim vardi kaldi ona gıjık oldum ii mi :mad:

mmmggg
03-04-2008, 07:58 PM
arkadaşlar vereceğim linkteki u.s.dowloader programı çalışıyor hazır kurulu rardan çıkarıp dosya içindeki u.s.downloader.exe dosyasnı çalıştırın program çalışacaktır. sadece kayıtlı macronuzun konumunu ayarlayacaksınız. program ilk açılışta sağ alt köşede çalışacak.

http://rapidshare.com/files/97026991/USDownloader.rar

şifre yok

""

XareoN
03-04-2008, 10:40 PM
arkadaşlar vereceğim linkteki u.s.dowloader programı çalışıyor hazır kurulu rardan çıkarıp dosya içindeki u.s.downloader.exe dosyasnı çalıştırın program çalışacaktır. sadece kayıtlı macronuzun konumunu ayarlayacaksınız. program ilk açılışta sağ alt köşede çalışacak.

şifre yok

""

SAol dostum eline sağlık zahmet edip bizim için update yapmışsın şu an indiriyırum umarım çalışır. Arkadaşlar bu şekilde birbirimize yardımcı olalımki sorunlarımıza daha cabuk çözüm bulalım. Bendede çalışırsa burada belirtecem. Tekrar teşekkürler.

Edit: Dostum süpersin teşekkürler dediğin gibi şu an çalışıyo çook sağol...

mmmggg
03-04-2008, 10:48 PM
öneli değil xareon benim şu an indirmeler devam ediyor bi sorun yok inşallah sizinde çalışır.

hasso53
03-06-2008, 09:52 PM
kardeşim linkleri yeniler misn

Bozkurts
03-07-2008, 03:52 PM

şifre yok

""
Tesekkurler darda kalmıstık valla indirdim actim cool deli calisiyor saol .... :):):):)

kardeşim linkleri yeniler misn

Link calisiyor. sen hangi link i yenilememizi istedin ?

osimex
03-07-2008, 05:58 PM
puf su jıt bıt kaydedıcıyı bı ahlletsem orda takıldım

hasso53
03-07-2008, 07:34 PM
arkadaşım ben speedyshare linklerinden tam olarak indiremiorum rar ları.o yüzden yükleyemiyorum.senden ricam ya linkleri yenile ya da rapid yaparsan çok memnun olurum..

XareoN
03-07-2008, 11:14 PM
Beyler şu an ben indiremiyorum. Programda sorun yoq sanırım cod falan giriyor fakat cod girdikten sonraki geri sayım bittiğinde indirmiyor. Elle internet sayfasından denedim indirmeyi bazen iniyo bazen inmiyo bu nedir böle anlamadım. Varmı aynı sorun veya buna benzer sorun yaşayan arkadaşım olmadı çözüm önerebilecek bir arkadaş.

hasso53
03-08-2008, 12:33 AM
arkadaşım ''explorer yardımı ile modeminizin konfigürasyon sayfasına girin modemi resetlemek için hangi işlemleri yapıyosanız onları yapın modem resetlenir'' demişsin.ben modemi elle resetliorum prizden yani naul yapıcam bu sayfa işini??

GAREZ
03-08-2008, 01:39 AM
modeminizin markasına göre giriş ip si vardır girip REBOOT yapmanız gerkeiyor.

eax
03-08-2008, 02:28 PM
ilk önce bu zamana kadar rapid ile ilgili ne kadar çözüm okuduysam bana en mantiklisi bu geldi çok zekice :))
ama bende herşey yolunda gibi iki yerde takıldım USDownloader programinda linki yaziyorum ve bana durum olarak dosya indirme hatasi-sunucu bir htmal dosyasi döndürdü yaziyor bunu anlayamadim

eax
03-08-2008, 02:31 PM
ikinci olarak ise şifre yi bazen kendi girmioyor bana yazdiriyor update te ediyorum ancak nafile kendi girmiyor bu arada oluyor

yardimlarini bekliyorum rapidsiz bir hayat düşünülemez :D

fgsbyz
03-08-2008, 02:40 PM
arkadaşım linki yeniledim bi arkadaş paylaşım yapmış sağolsun link çalışıyor usdownloader canavar gibi ;) ayrıca elle girmenizin arasıra olmasının sebebi rapid 4 haneli kodlarını yeniliyor sizde bi süre sonra capsupdate yapın o kodları kendinize yükleyin elle girmeyin ;) capsupdaye yapmadıığınız sürece elle kodu girmek zorunda kalırsınız ayrıca kodlar rapid te yenilendiğinde hemen update yapmayın yeni kodyarın yüklenmesi biraz zaman alıcaktır ;)

eax
03-08-2008, 04:15 PM
kod olayını hallettim yalnız 2.sorum ortadan kalkmadı

baglantı bılgısınde durum : dosya ındırme hatası - sunucu bir html dosyası döndürdü

yazıyor olucak gıbı ama ugrastırıyor

eax
03-08-2008, 04:42 PM
serverswitcher den sonra

durum:dosya indirme hatasi -sunucu html dosyasi döndürdü cevabini veriyor bunun nedeni ne olabilir eğer oraya kadar geliyorsa devaminda dosyayi indirmeye geçmesi gerekiyor nedeni ne olabilir

hiç bu kadar yaklaşmamiştim rapidin ipini cekmeye

XareoN
03-08-2008, 04:51 PM
Arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun. Rapid bu yönteminde caresini buldu. Artık bu yöntemle dosya indiremeyiz boşa zaman harcamayın. Rapid cod girip geri sayım bittikten sonra server seçmememiz lazım otomatik hangi serverı verdiyle direk indirmemiz lazım başka bir server secip indirirsek tekrar indirme sayfasına dönüyo. Bence sadece bu yöntemi engelemek için yaptı Rapid. Çünkü baktıkı cod değiştirme işe yaramıyo.. Bugüne kadar baya işime yaradı bu yöntem. Ben araştırmalara devam etcem herhangibir gelişme olursa sizide bilgilendiririm...

eax
03-08-2008, 04:55 PM
hoppalaaaaaaaaa tamda demiştim artık ne varsa indircem die seviniodum

bilgisayari gece pilli bebek gibi ayarlar sabaha kadar rapid ten çekeceğimi çakerim diyordum ama

bende şans olsa idi rapid premium üyelik olurdu... :)

mmmggg
03-08-2008, 09:07 PM
http://rapidshare.com/files/97861309/tu__287_rul_bey.rar.html

arkadaşlar bunu indirin linki başka siteden aldım. çalışıyor ben denedim. sadece macronuzun konumunu belirtin.

XareoN
03-08-2008, 10:49 PM
http://rapidshare.com/files/97861309/tu__287_rul_bey.rar.html

arkadaşlar bunu indirin linki başka siteden aldım. çalışıyor ben denedim. sadece macronuzun konumunu belirtin.

Ya kardeşim benim. Sen ne süper adamsın yaw. Nerden buluyosun bunları anlamadım. Harbiden calışıyo nasıl calışıyo anlamadım ama calışıyo. Çok saol ya Allah senden razı olsun bir sürü link vardı şimdi indirebilecem çok saol eyw. :D

Leonardo
03-08-2008, 11:35 PM
Öncelikle yardım etmek için uğraşan herkese teşekkürler ; bu noktada mmmggg arkadaşımızın verdiği link programı tekrar hayata döndürdü , mmmggg arkadaşa çok teşekkürler Arkadaşımızın macronuzun konumunu belirtin cümlesiyle ilgili bir yorumum olacak , ben USDownloader programının içindeki (kendime göre ayarladığım en uygun ayarlarla , şüphesiz herkesin kendine göre özel bir ayarı vardır) ‘USDownloader Yapılandırma Ayarları ‘ dosyasının bir kopyasını her zaman bir kenarda saklayıp , bu program çalışmadığı ve güncellemeler işe yaramadığı durumlarda tekrar kurmak zorunda kaldığım zamanlarda , kurduktan sonra içine atıyorum , böylece bi ton ayar yapmaktan kurtarıyorum kendimi , bunu herkese tavsiye ederim .

tig3r
03-09-2008, 09:39 AM
Arkdaslar Benim bi sorunum war Openssl için indirdiğim setup dosyasını actıgım zaman oturum kapanıyo bir türlü yukleyemıyorum. Windows vista kullanıyorum bilgisi olan warsa yardım ederse sevinirim

XareoN
03-09-2008, 01:50 PM
Öncelikle yardım etmek için uğraşan herkese teşekkürler ; bu noktada mmmggg arkadaşımızın verdiği link programı tekrar hayata döndürdü , mmmggg arkadaşa çok teşekkürler Arkadaşımızın macronuzun konumunu belirtin cümlesiyle ilgili bir yorumum olacak , ben USDownloader programının içindeki (kendime göre ayarladığım en uygun ayarlarla , şüphesiz herkesin kendine göre özel bir ayarı vardır) ‘USDownloader Yapılandırma Ayarları ‘ dosyasının bir kopyasını her zaman bir kenarda saklayıp , bu program çalışmadığı ve güncellemeler işe yaramadığı durumlarda tekrar kurmak zorunda kaldığım zamanlarda , kurduktan sonra içine atıyorum , böylece bi ton ayar yapmaktan kurtarıyorum kendimi , bunu herkese tavsiye ederim .

Önerin için sağol arkadaşım bende zaten aynen senin dediğin gibi yaparım bu olaya başladığımdan belli arkadaşlar kimin sorunu varsa buraya yazsın elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olalımki bu yöntem devamlı işler halde kalsın..

XareoN
03-09-2008, 01:51 PM
Arkdaslar Benim bi sorunum war Openssl için indirdiğim setup dosyasını actıgım zaman oturum kapanıyo bir türlü yukleyemıyorum. Windows vista kullanıyorum bilgisi olan warsa yardım ederse sevinirim

Kesin olarak bilmemekle birlikte işletim sistemin vista olduğu için yaptığını sanıyorum. Xp de böyle bi sorun olmuyo.

mmmggg
03-09-2008, 06:38 PM

yorumun için teşekkür ederim. son verdiğim linkteki program bende şu anda çalışıyor bi sorun yok.

eax
03-09-2008, 08:54 PM
wallahi bunun karşiliğinda ne demek gerekiyor bilmiyorum

Allah rapid le aranizdaki baği koparmasin

Allah senden razi olsun

metalboyz
03-10-2008, 02:44 PM
arkadaşım virüs için saol kullandıkça seni hatırlıcam

alibicakci
03-10-2008, 04:28 PM
Eline sağlık kardeş.
Benim şöyle bir şey aklıma takıldı, öncelikle benim PC de Kaspersky yüklü ve senin SSl dosyanı engellemeye çalıştı yani virüs tehtidi var dedi.
İkincisi sanırım program masa üstünde yapılan işlemi kaydedip sonra kendisi uyguluyor. Diyelimki ben PC de özel bir işlem yapıyorum(şifreli falan) . Bu programın alttan çalışıp bu işlemimi kaydedip bizim bilmediğimiz bir merkeze bilmediğimiz bir zamanda gönderme ihtimali varmı? (yanlış anlama sadece emin olmak için soruyorum). Nitekim sistem dosyalarına kendi elimizle bir dosya koyacağız sence bunun bir tehlikesi olmaz mı?

eax
03-10-2008, 10:45 PM
openssl programi bende de virüs var dedi ama bunu sorun etmeye gerek yok zaten koyan arkadaşimiznda bundan haberi yoktur buyuk ihtimalle

internette sağlam olanlari var biraz bakarsan bulursun

Leonardo
03-11-2008, 12:27 AM
Eğer mmmggg arkadaşın verdiği link ile ilgili konuşuyorsanız bende Norton 360 All in One var ve hiçbir problem yaşamadım ;ayrıca program gayet güzel çalışıyor. Openssl hakkında konuşuyorsanız ise eax arkadaşın dediği gibi mevcut programı silip internette sağlam olanları indirmek mümkün.Yardım için uğraşan , emek verenleri hemen karalamayalım bence.Saygılar.

mmmggg
03-12-2008, 09:38 AM
bende virüs taraması yapıyorum kullanmadan önce. bendeki virüs programı birşey bulmadı onun için paylaştım. virüslü olsa paylaşmam. başkalarının bilgisayarına virüs bulaştırmak bazılarının olduğu gibi benim hoşuma giden birşey değil.

Bozkurts
03-14-2008, 07:02 PM
openssl programi bende de virüs var dedi ama bunu sorun etmeye gerek yok zaten koyan arkadaşimiznda bundan haberi yoktur buyuk ihtimalle

internette sağlam olanlari var biraz bakarsan bulursun

Bu konuda bi bilgi var bende zaten bu virus konusunu ilk ben acmıstım Openssl yi yuklemenize gerek yok ben yuklemedim ( ilk yukledigimde "MSdos FormaT c:\ " :D:D ) Yanı bi sorun cıkarmıyor denenmıs ve onaylanmıstır

hamidowic
03-18-2008, 09:36 AM
anlatım ve paylaşım için teşekürler ancak çok zahmetli ve karmaşık biraz bence.
10 liraya rapid accountları satılıyor. yanınada internet download manager ıda kurdukmu misler gibi

alkadras
03-19-2008, 11:15 PM
galiba rapid yine değiştirdi codelarını.
capupdaters yapmama rağmen code hatası veriyor ve indiremiyor. USDownloader buna bir çözüm buldumu acaba?

dagınıkgazel
03-19-2008, 11:22 PM
hoca dll die yasdıgın dosyada hata verşo arsiv haasrlı dio nası halletcez
yaw nie 2 mb lik biseyi ayırıon anlamadım tek link yapsan yada bana yardım etsen

_K.O._
03-23-2008, 08:35 PM
işe yaradı eline sağlık kardeşim süpersin şuan çok mutluyum. iyi ki üye olmuşum bu siteye

rebelliousblue
03-24-2008, 10:32 AM
bunların alayı yalan bence cunku internete açilan dinamik ip tir ve modem resetlenmedik sürece bu ip değişmez modemin açilip kaanması lazim bağlanti anlık kesilmesinde olmaz olsa da türk telekomun sayfası çikip sürekli hata verir baziları böyle linkler yapip paypal dan para kazanmaya çalişiyo dikkat çakal çıkabilir :P

hunter.35
03-24-2008, 12:40 PM
Emeğine sağlık sen vermeden önce başka bir yerde bulmuştum programı denedim çalışıyor.Birkere programın çalışma mantığı çok süpe bizim yapıcaklarımızı otomatik yapıyor.süper teşekkürler.

_K.O._
03-28-2008, 04:51 PM
kardeşim herşey oldu iyi indiriyordu ama şimdi kodu kendim girmemi istiyor neden böle oldu

Halil27
03-28-2008, 05:43 PM
kardesim iyi cok güzel de verdigin link virüs tasiyor. http://rapidshare.com/files/84041770/Win32OpenSSL-v0.9.6m.rar .bu linkteki dosyayi indirip virüs taramasi yaptim.Dosya Virüslü cikti. linki yenilersen sevinirim. tesekkürler

asi_matem
04-01-2008, 08:04 PM
saol Arkadas Emegine Saglik...

rarasss
04-02-2008, 01:14 AM
indireceğiniz partlar çoksa rapid linllerini kontrol edin

http://rapidshare.com/en/checkfiles.html

linkleri beyaz kısma yazıp check urls e basın linklerin durumunu görün
bu link calısmııyo...bu programı tekrar yükleye bilirsen cok sevinirimm...