PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YardımLütfen : Filmi Upload Yapmak İçin Rarlı Partlara Bölmek

Zaa
11-06-2007, 05:33 AM
SelamunAleyküm dostlar.
Kısa süredir sitenize üyeyim,inanın çok işime yarıyor emeğiniz büyük öncelikle teşekkür etmek istedim.

Benim sorum şu olacaktı;
Mesela siz filmi upload yaparken bunu 7-8 ayrı rarlı şekilde partlar haline getiriyorsunuz ama biz bu partları indirip açtığımızda tek bir dosya ya da CD1 CD2 olarak 2dosya haline geliyor?
Gerekliyse rapid premiumum var.

Çalışmalarınızda kolaylık diliyorum,bu konuya cevap aldığımda özel mesajdan uyarı yaparsanız sevinirim.İyi günler...

GAREZ
11-06-2007, 11:32 AM
kısaca açıklayayım.

Öncelikle winrar olması gerekiyor. Filme sağ tıklayın. Arşive ekle deyin. Gelen bölümde sol altta Ciltlere böl, bayt diye bir bölüm var. Hemen altında bir check menüsü. Orayı açın ve ordan "98,078k - ZIP-100" seçeneğini seçin. Tamam dediğiniz zaman o film kaç parçaysa 98 er mb olmak üzere bölecektir. Çünkü rapidshare 98 mb dan büyük dosya almaz. Hepsini www.rapidshare.com 'a girerek yada premium varsa rapidshare bölümünden Upload Programını indirerek rahatlıkla upload yapabilirsiniz.

fgsbyz
11-07-2007, 12:39 AM
http://www.filmindir.net/showthread.php/film-parcalama-ve-upload-etme-421.html
gerelki bilgiler burda var 100 mb tan aşaı olması gerekiyor dosyaların saolsun garez arkadaşımız bunları açıklamış yardımcı olcaından eminim ;)

Zaa
11-07-2007, 01:32 AM
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Sitenizde başarılar.