|
|||||||
|
Bütün Playerler ve CodeclerGörüntülemeler : 1603 |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||
|
Figüran
|
Bütün Playerler ve Codecler VLC Player 0.8.6 ![]() ************************************************** *********** ![]() http://rapidshare.com/files/10281323...8.6e-win32.rar ************************************************** *********** Bs Player ![]() ************************************************** *********** ![]() http://rapidshare.com/files/10349895..._Build_956.rar ************************************************** *********** Gom Player 2.1.9.3754 ![]() ************************************************** *********** ![]() http://rapidshare.com/files/10300159...YERENSETUP.rar ************************************************** *********** Kazaa Lite Mega Codec pack 3.8.5 ************************************************** *********** ![]() http://rapidshare.com/files/103001415/klmcodec385.rar ************************************************** *********** ARKADASLAR BUNLAR YUKLEYIPTE HIC ACAMADIGIM DOSYA OLMADI LÜTFEN BİR TEŞEKKÜR ETMEYİ ÇOK GÖRMEYELİM
Sitemize Yapacağınız En Büyük Destek Reklamlarımıza Tıklamanızdır.
********************************************* Yeni Adresimiz www.filmindirelim.com Herkese Haber Verelim Kimseyi Telokomun Ayıbına Mahrum Bırakmıyalım Konu drmedicus07 tarafından (03-30-2008 Saat 03:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Figüran
Üye No: 21802
|
hepsini yükledm teşekkür ederim
|
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#3 |
|
Figüran
Üye No: 21802
|
arkadaşım bs playrda truva var lütfen dikkatli ol ayıp ettin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Figüran
Üye No: 119837
|
Arkadasım duzelttım o lınkı bır daha bakarsan sevınırım
|
Destek Verin
|
|
|
|
#5 |
|
Figüran
Üye No: 113789
|
maalesef truva sorunu çözülmemiş. bende yakalandım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Figüran
|
Arkadaslar Upload etmeden once nod32 ıle tarttım oyle upload ettım.Bazı antıvurus programları sacma sapan seylerı sılmeye kalkıyor.Bir kullandıgınız antıvurus programını yazarsanız sevınırım.
Asagıda ki resme bakabilirsiniz ![]()
********************************************* Yeni Adresimiz www.filmindirelim.com Herkese Haber Verelim Kimseyi Telokomun Ayıbına Mahrum Bırakmıyalım Konu drmedicus07 tarafından (04-02-2008 Saat 05:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#7 |
|
Figüran
Üye No: 20061
|
saol hepside bende war özellikle bs ve vlc yi bu alemde tek geçerim
|
|
|
#8 |
|
Figüran
Üye No: 45290
|
ya BS Player ı kendi sitesinden indirmeye çalıştım orda da aynı trojan alarmı verdi.Nereden indirirseniz indirin hep aynı.yani en azından bana öyle oldu başkalarını bilmiyorum
|
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#9 |
|
Figüran
Üye No: 54432
|
Peki bu bsplayerda alt yazı zamanını ayarlamayı nasıl yapıyoruz, örneğin alt yazı erken geldiğinde onu düzeltmenin bir yolu var mı?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Figüran
|
CTRL ye basarken Yon Tusları(ok) ile ılerı gerı ayarlayabılırısn