|
|||||||
|
HDD Dolumu Ve Satışı | | Rapid Premium Şifresi Satıları Durmuştur | Hotfile BulunurGörüntülemeler : 10727 |
| Anketimiz: FilmindirNet Güvencesiyle HDD Dolumu Yaptırmak İstermiydiniz? | |||
| Dvd filmleri tercih ederdim... |
|
14 | 37,84% |
| Bluray filmleri tercih ederdim... |
|
10 | 27,03% |
| Divx,avi filmleri tercih ederdim... |
|
16 | 43,24% |
| Dizileri tercih ederdim.. |
|
7 | 18,92% |
| Oyun tercih ederdim... |
|
6 | 16,22% |
| TR Dublaj isterdim ... |
|
17 | 45,95% |
| TR Altyazılı isterdim.. |
|
5 | 13,51% |
| Doldurmak istemezdim... |
|
3 | 8,11% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yapımcı
![]() |
[CENTER]
![]() Hotfile Satışlarımız Başlamıştır!! 16 tl. 1 Aylık Limitsiz İndirme 100Gb Hot/Direct Linking 60 tl. 6 Ay Sınırsız İndirme 600Gb Hot/Direct Linking Hesaplar Sıfır olarak paypaldan Açılacak ve size teslim edilecektir.... -Vakıf - Ziraat - Garanti ve Ptt ödemeleriyele hizmet vermekteyiz!! Bize uklaşmak için ; celikibrahim6680i@hotmail.com ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++ Rapidshare premium ŞİFRE Satışlarımız Durdurulmuştur.... ![]() Ödeme SEÇENEKLERİ: vakıfbank garanti bankası ziraat bankası akbank çok yakında PTT hesabı! GÜNLÜK KOTA 5 GB AYNI ANDA İSTEDİĞİNİZ KADAR DOSYA İNDİRME KULLANMADIĞINIZ KOTALAR SÜREKLİ DEVREDER TAKİ SİZ KULLANANA KADAR HESAPLAR ALDIĞINIZ AN 0 OLARAK AÇILIR TESLİM EDİLİR ÇALINMAYA KARŞI GARANTİLİ HESAPLARINIZ!!! -hesaplar puanlardan açılacağı için sıfırdır. aklınızda bir kuşku kalmasın! -tüm hesaapların securtyi lock u açık olarak veriliyor. dolayısıyla hesabı alır almaz şifre vb. değiştirebilirsiniz. -şifre değiştirmek için resimli anlatım linki. http://www.belgeselindir.com/showthread.php?t=1196 -hesapların günlük kotası 5 gb olup kullanılmayan miktar ertesi güne devretmektedir (25 Gb a kadar birikir)... SATIŞLAR DEVAM ETMEKTEDİR. Bize Ulaşmak için; -AsiRuh- e pm yoluyla mesaj atarak, banka hesap bilgilerini talep edin, Sitemizin ismini kullanarak haksız kazanç elde etmek isteyen, şahışlardan alışveriş yapmamaya özen ve dikkat gösteriniz.. -AsiRuh-'A PM ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ MSN adresimiz: celikibrahim6680i@hotmail.com HDD Dolumu Ve Satışı Güvenin Adresi AsiRuh tarafından; KISA BİR SÜRELİĞİNE SÜPER KAMPANYA!!! - Elimdeki Arşivlerin %20 sini sizin için seçerek derlediğim filmlerden oluşmaktadır.. - İlgiye göre ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş hepsini sunabilirim... - Filmlerin %99 Türkçe dublajdır.720 Blurayların Tamamı Dual TR dir... - Filmlerin Hepsi Sitemizdeki gibi Riplenmiş olup orjinallinin Birebir aynısı değildir... - +18 -+16 gibi Adult tarzı hiç bir film bulunmamaktadır... - Hdd leriniz elimize ulaştıktan en geç iki gün sonra(haftasonu hariç)tekrar size yollanacaktır.. - Kargo gelişi size dönüşü bize aittir(PTT kargo ile) Sizin için seçtiğimiz FİLM LİSTESİ: LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ LÜTFEN!! Listemiz 2 haftada bir değişek ve burdaki yerini alacaktır! HDD DOLUM FİYATLARI: 320 gb==30tl 500 gb==40tl 640 gb==60tl 1TB ==70tl 1.5 TB ==100tl HDD FİYATLARI: Kod:
seagate 2.5" 320GB Expansion USB 2.0 Taşınabilir Disk --130 2.5" 500GB Expansion USB 2.0 Taşınabilir Disk --170 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk --175 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk --195 2,5" 500 Gb Freeagent Go Siyah Harici Disk --200 2,5" 500 Gb Freeagent Go Special Edition Siyah Krom Taşınabilir Disk --215 2,5" 640 Gb Freeagent Go Siyah Harici Disk --230 3,5" 1TB BlackArmor WS 110 E-Sata & USB Harici Disk --240 3.5" 1.5TB Expansion USB 2.0 Harici Disk --250 3,5" 1.5 Tb Freeagent Desktop Harici Disk --285 Diğerleri ; smartdisk 2,5" 320GB Black USB 2.0 Taşınabilir Disk --125 verbatim 2,5" 500GB Executive USB 2.0 Taşınabilir Disk --170 wd 3,5" 1TB Elements USB Harici Disk --175 smartdisk 3,5" 1,5TB Easy USB 2.0 Harici Disk --230 wd 3,5" 1.5TB Elements USB Harici Disk --240 HDD : Sıfır , Adınıza Faturalı Ve 24 Ay Grantili olacaktır!! İstediğiniz farklı marka ve model varsa Fiyat için pm atınız! YUKARIDAKİ FİYATLAR SADECE HDD DOLUMU YAPANALAR İÇİN GEÇERLİDİR! -AsiRuh-'A PM ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ MSN adresimiz: celikibrahim6680i@hotmail.com Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Satın Almış Olduğunuz Rapidin Şifresini Değiştirmek (Resimli Anlatım) için TIKLAYINIZ..
Sitemize Yapacağınız En Büyük Destek Reklamlarımıza Tıklamanızdır.
SİTEMİZE YAPACAĞINIZ EN BÜYÜK DESTEK SİTEMİZDEKİ REKLAMLARA TIKLAMANIZDIR.. HER GÜN REKLAMLARA TIKLA ! SİTENE SAHİP ÇIK!! ![]() Satılık Rapidshare Premium ŞİFRELER Rapidshare Premium ŞİFRE 15 tl.... Ceddim ermeni Soykırımı Yapmak İsteseydi, Kainatta 1 Tane ermeni Kalmazdı. israil, fransız, danimarka Malı Almam, Aldırmam. soad Dinlemem, ahmet kaya Dinlemem. Türk'üm Demenin Suç, Müslümanım Demenin İrtica Nedeni Olduğu Bu Günlerde İNADINA TÜRKÜM İNADINA MÜSLÜMANIM!!! Konu -AsiRuh- tarafından (02-16-2010 Saat 04:06 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Figüran
Üye No: 7318
|
ben daha önce almıştım çok memnun kalmıştım tekrar aldım az önce şifremi gönderdile herkese teşekkürler herkes güvenebilir
|
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#3 |
|
Figüran
Üye No: 25107
|
güzel güzel..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Figüran
Üye No: 350188
|
ikinci kez aldım cok yardımcı oldu teşekür ediyorum
|
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#5 |
|
Figüran
Üye No: 425660
|
Süpersiniz.İbrahim kardeşimden 2. şifremide aldım.Rapid var huzur var.Benden demesi.....Emeği geçenlere teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Figüran
Üye No: 36946
|
arkadaşlar güvenle şifre alabileceğiniz bir alışveriş ortamı var,sağolsun ilgilendi ibrahim bey ve sorunsuz şekilde aldım ve kullanıyorum şuan,iyi çalışmalar dilerim.
|
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#7 |
|
Figüran
Üye No: 365676
|
Bir olmasına rağmen gelmedi...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Figüran
|
Şu ibrahim bey bi de bizim le ilgilense çıldırttı beni !!!
|
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
|
#9 |
|
Figüran
|
O kadar sinirlendim ki ama tek tesellim yukarıdaki arkadaşların yazdıklarını okuyarak kendimi istisna hissetmem.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Figüran
Üye No: 7104
|
Bi ara kontörle satıyordunuz. Benim hesaptan para aktarmak gibi bi avantajım veya vaktim yok.. Şimdi neden birden bire durdurdunuz anlamadım.. Rapid pre bugün bitti ve benim almam gerek bunun kontörle olanı falan yokmu şimdi :S
|
Destek Verin
|
|
![]() |
| Etiketler |
| garanti, satılık rapid premium şifresi 15 tl !!! (akbank, vakıfbank, ziraat bankası ) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|