|
||||||
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yapımcı
![]() |
![]() Film Hakkında: Tür : Korku / Fantastik / Dram Gösterim Tarihi : 6 Nisan 2007 Yönetmen : Guillermo Del Toro Senaryo : Guillermo Del Toro Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro Müzik : Javier Navarrete Yapım : 2006, Meksika / İspanya / ABD , 112 dk. Oyuncular Ivana Baquero (Ofelia) , Doug Jones (Pan/Pale Man) , Ariadna Gil (Carmen) , Roger Casamajor (Pedro) , Cesar Vea (Serrano) , Sergi López (Captain Vidal) , Maribel Verdú (Mercedes) 1944 yılı İspanya'sında, sivil savaş kargaşası sona ermiş görünse de, Navarra'nın kuzeyindeki dağlık bölgelerde çatışmalar sürmektedir. Kendi hayal dünyasında yaşayan 10 yaşındaki Ofelia, hamile annesi Carmen'le birlikte, Navarra'ya, üvey babası Kaptan Vidal'in yanına gider. Kaptan Vidal, faşist yönetimin emrinde çalışan ve sınırları isyancılardan temizlemekle görevli bir memurdur. Sert mizacı ve otoriter tavrı nedeniyle üvey babasıyla en ufak bir yakınlık kuramayan Ofelia, bir gün arka bahçelerinde, esrarengiz bir labirent keşfeder. Bu labirentin içinde tanıştığı, gövdesinin yarısı insan yarısı yaratık olan Pan'la yaşayacakları, Ofelia'nın bütün yaşamını değiştirecektir. Hellboy ve Blade 2'nin yönetmeni Guillermo del Toro'nun son filmi olan Labirent'in, 2006 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştığını belirtelim. Caps: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Download Linki: [Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...]
[Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...] [Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...] Özel mesaj ile yapılan isteklere ve yardım bölümüne bakmadan sorulan sorulara cevap verilmeyecektir.
[Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...] ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Figüran
![]() |
paylaşım için saol merak ediyodum zaten bu filmi indirmeye başladım
Destek Verin
|
|
|
#3 |
|
Figüran
![]() |
Eyvallahh
|
|
|
|
|
#4 |
|
Figüran
![]() |
sağolasın kardeşim paylaşımın için
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
#5 |
|
Figüran
![]() |
Bu Film Nasil Inio Ya Download Diom Pando Yu Indirio Bu Sey Anlamadim Gitti Valla
|
|
|
|
|
#6 |
|
Figüran
![]() |
peki teşekkür etmeyen banlanmayacak dimi.şaka şaka teşekkürler ben henüz izlemedim indiriyorum şu anda ama güzel bir olduğunu biliyorum bahseden çok oldu.TEŞEKKÜRLER
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
#7 |
|
Figüran
![]() |
abi nası indiriyos bi anlatırmısın
|
|
|
|
|
#8 |
|
Figüran
![]() |
indirmedim ama teşekkür itin olsun. merci canım
|
|
|
Destek Verin
|
|
|
#9 |
|
Figüran
![]() |
sağol kardeşim bi teşekkür çok görülür mü hiç. emeğin için bunca insana bu filmi izleme imkanı bulduğun için kendi adıma ve teşekkür etmeyi unutmuş diğer filmindir üyesi kardeşlerim adına teşekkürler
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yapımcı
![]() |
yardım bölümüne bakın lütfen.
[Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...] [Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...] Özel mesaj ile yapılan isteklere ve yardım bölümüne bakmadan sorulan sorulara cevap verilmeyecektir.
[Bu linki görme yetkiniz yok ! Ücretsiz üye olarak linkleri görebilirsiniz...] ![]() |
|
|
Destek Verin
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|